Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kanuni racer 200 ile Honda Cbr 125R arasında dünya kadar fark var.

En basit fark, kalite ve servis. Honda ile allah korusun bir kaza yapsan motor okadar çabuk bukulup yamulmuyor, ama kanuninin hemen heryeri patlayabilir, ayrıca servislerden cok şikayet alan bir motor ama honda da öyle deil.

Fiyat farkıda var tabi; kanuni servis ve satış ile hondaya gore cok ucuz bir motor ama sorun honda hiç sorun cıkartmaz sana. :wiinkk:

Ayrıca 200cc olmasına aldanma, Cbr 125 nal toplattırıyor ona, ben kanunili ark.larımla cok defalarca uzun yola gittim, bana yetişemiyorlar motor baya kasıyor.

Sürüş kolaylıgı açısından cbr 125 daha rahat cunku kanuni cok ağır ve uzun bir alet, şehir içinde kontrolü zor olur, ayrıca sen bayansın hani :wiinkk:

Kaliteden şaşma derim.

Ayrıca skygo250 yi bile geçersin :wiinkk:

Kalite farkı dışındakilere katılmıyorum buğra'cım :p

Kesinlikle racer 200e nal toplatman demek racer sürücüsünn sürücülüğünden dolayıdır.Hatırlatayım...Çok yakın bir arkadasımda var kanuni-mondial ana bayii ve servis'i sahibi kendisi.racer200'ünün maşallahı var allah için...:cat:

Ama ne olursa olsun honda hayat onda:cat:

Akın, diyorsunki servis sahibinin racer 200 ü.
Hani her 500km de bir hani zincir yağlama olayı vardır butun zincirli motorlarda, heh bu arkadaşda her 500km de bir bakıma sokuyordur motoru o yuzden gusel gidiyor olabilir, ki ne kadar gusel giderse gitsin ben kesinlikle bir cbr 125 ile düz yol veya yokuş aşağı kapışabileceğini sanmıyorum. Yokuş yukarı belki geçebilir cunku sonuçta yuksek cc torku.

Yanlız ben izmit körfez pistine bir racer 200 lü ark.la gittim, oda yatıyor bende yatıyorum ve baya bir geçiyordum ha nal toplatma olayı biras fazla abartı tabi, ama ben onu baya bir geçiyordum. aynı şekilde iğneadaya gittim, tekirdağa gittim en son Bursa'ya senın yanına gelmiştim osamanda semih kullanıyordu. ben devamlı cbf 150 ler ile gittigimden semih önden gitti ama topcular vapurdan çıkıp yalovaya gelirken düz yolda semihi yakaladım ve geçtim. Bu anlattıklarım hep farklı farklı racer200 ler ile oldu. Hiçbiride beni geçemedi.

Yani sanmıyorum süper bakimlı bir motor olsa bile, modifiye olmaksızın bir cbr 125 ile kafa kafaya gidebilsin.

-------

Yada benım motordamı bişiler vardı, rodajımı iyi yapılmıştı neydi bilmiyorum ama ben şunu söylim derbi 125, aprilla 125 hariç hiçbir 250cc ye kadar motor benı geçemiyordu, kanuni tiger 250 ise benımle kafa kafaya gidebiliyor, ne o geçiyor ne ben. Yokuş yukarı nal topluyorum, yokuş aşağı o nal topluyor. :)

Son düzenleme:
Repsolumu sattım arkadaslar.bugun yeni sahibinin yanında artık.birde eskilerden resim.seneye artık başka bi motora racing olamayabilir,Kawasaki er5 gibi bi makina yada araba alıp devam ederim.düştükten sonra virajlar eskisi gibi...bi süre ara vereceğim.emre 600 R alırsa ekipmanlarım hazırda artçı olarak hemen hazırım.:p

17600x450kp3.jpg

Son düzenleme:
Ya istanbuldaki Cıbırcılar
teröre lanet mitingi yapmıyormsuyuz allah aşkına ya .?

sadece cıbırların katıldıgı bir motorsikeltli protesto mitingi .?

hayırlı olsun movistar..icine hangisi siniyorsa ole devam et bence
iyireklam10 ıstanbulda cbrcı dedıgın 1 elın parmaklarını gecmez(yani gecerde ulasabılecegımız) dolayısıyla 29 ekimde bagdat caddesine gelebılırsın..

Veysel (movistar) sattın mı motoru be? Serik'li arkadaşa mı gitti. Bu arada benim motorda fotoğrafta arkada duruyor, demek ki sırada o var. Hadi hayırlısı bakalım ikimiz içinde...

Fatih anahtarlık güzel olmuş eline sağlık ben beğendim de, neden yorum yapmadım onu bilmiyorum. Fakat tahta olduğu için pek kullanışlı olmaz gibi titreşimden dolayı....

Bu arada Özgürcan (Praetorian) hiç pas vermiyosun, Ameriga bozmuş seni... :)

Son düzenleme:
teşekkürler varolun...şu kawasaki er5 ler hoşuma gidiyor.belki ondan alabilirm.dgrmr sat gitsin gel ikitane er5 çekelim altımıza,rahat motor,biz o ince bellilerden alamyız :p alıncaya kadar ohooo çoluk çocuklada binilmez ona.şaka bi tarafa, ilerde olsun bi motrumuzdaha yaa bakalım.. daha büyük bi makina olursa iyi olur. şööle çiprpmeyen iyi kaçan az yakan bi alet

Valla Kawai r5 çok güzel makina da her yiğidin gönlünde bir aslan yatar misali benimki. Hedef koyuldu Veysel dönmek yok ya herru ya 600rr... Çalışmalara devam bir de şu aksilikler olmasa...

Valla Kawai r5 çok güzel makina da her yiğidin gönlünde bir aslan yatar misali benimki. Hedef koyuldu Veysel dönmek yok ya herru ya 600rr... Çalışmalara devam bir de şu aksilikler olmasa...

olur ya oda olur.yorganı yukarı çekiyorum ayağım açık kalıyor aşagı çekiyorum.kafam dışarda kalıyor.şu 600 rr ı birazdaha kısa yapsalarmış.binerdik şimdi güzel güzel.er5 i geçerdir bide o şimdi arkada toz toplarız boş durmayız bizde.:)şuna baksene nasıl duruyor.

cbr600rrhz7.jpg

Emre abi ole deme ya..motorsuzdum kac gundur hıc bakmadım buraya denebılır..dun aldım motorumu sonunda..güzel olmuş ama şimdi de on grenajdakı sıyah yamuk parcalardan bırı kırılmıs kafayı yıcem bı toparlayamadık..kaza yapmadan bu kadar dagılmamalı:D cancincon mudur nedır:D
neyse artık gezmeye baslıyorum zaten benım havam geldi..
rahatsız ozgur guzel havada gezmez(gezemez)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
var mı izmirden cbr'nı satan

Emre abi ole deme ya..motorsuzdum kac gundur hıc bakmadım buraya denebılır..dun aldım motorumu sonunda..güzel olmuş ama şimdi de on grenajdakı sıyah yamuk parcalardan bırı kırılmıs kafayı yıcem bı toparlayamadık..kaza yapmadan bu kadar dagılmamalı:D cancincon mudur nedır:D
neyse artık gezmeye baslıyorum zaten benım havam geldi..
rahatsız ozgur guzel havada gezmez(gezemez)

Yok be Özgürcüğüm takılıyorum sana. Toplada artık motoru senin havalar başlamışken kaçırma... Motosikletin durduğu yerde böyle olması enteresan. Servis elemanlarıda biraz dikkatsiz olabiliyor, işleri yetiştireceğim diye bazen hatur hutur giriyorlar o yüzden vaktin varsa başında durmak en güzeli, ben de geçen far değiştirttim bütün kafayı söktüler ama ne sökmek, haldur huldur ön camı çizmiş arkadaş biraz, canı sağolsun ama sinirlendim biraz. Bundan sonra hep başında duracağım... Gerçi ustanın sinirlerini bozan birşey tepesinde birinin dikilmesi ama daha dikkatli olur belki...

Bu arada benim regülatörde bir sorun var galiba voltajı tam ayarlayamıyor ya da bu güne kadar ben dikkat etmedim, şu an motor 9800km'de. Sizde de rolantide gaz verince voltaj farkı oluyor mu yoksa ben de mi bir sorun var. Çok önemli değil zaten, çok hafif bir parlama sönme yapıyor. Baktırsam mı?

Bu arada Veysel (movistar), koyma olum şu motorun fotoğrafını içim cız ediyor masaüstünü falan bile değiştirdim koydum bir kaplan resmi ona bakıyorum. 600rr'ı gördükçe fena oluyorum diye...

ilk calıstırırken ve rolantıde guc hafıf yetersız kaldıgı ıcın farın gucunde azalma olabılır..
motor hazır zatende o parcanın kırılması canımı sıkıyo..

Arkadaslar kusura bakmayın daha doğrusu özgürcan sen kusura bakma ben bi kusur işledim...cuma gecesi istanbuldaydım cumartesi öğleden sora bursa'ya döndüm...valla alalacele oldu öle birden karar verip çıktık yola...Seral,ertech,morrigan,forrap,boy ve daha ismini hatırlayamadıklarım ile görüşme fırsatım oldu...başka zamana kısmetse :(

Ayrıca buğra hala inat ediyorsun racer200'ü geçtim die ne var bugünkü kortejde ben de hayabusayı geçtim :p:p:p

bende cuma gecesı 1230 da fln cıktım ısten:)
bosver akın bıdaakı sefere gorusuruz..
motoruda cumartesı sabahı almıstım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar