Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Depo olayı? Bagajı mı kastediyorsun? Şimdilik bagajı sürücü koltuğunun altından kullanmaya çalışacağım yada kullanmayacağım... Ileride kafama eserse yukarıdan keser mono kapak şeklinde yaparım...

Eğer orjinali kesmeye çekinmezsen plakalığı kesebilirsin... Sonuçta benim yöntem biraz uğraştırıyor...

yok ben kesmeyi düşünüyorum motoru satmayı düşünmedigim için :) bu arada motatal'a gelicem hafta içi sana uygun bi gün gelim beraber gidelim hem dolanır 2 tur atarız.. sana uyarmı?

tamam uyar... ama benim şu plakayı takmış olmam gerekiyor... zaten benim de mototala gelmem gerek...

tamam abi gün belirleyelim ki motatal'e gidince sıra sorunu almasin.. bana hafta içi her gün her saat uyar.

Tamam yarın olmaz çünkü plakalığı takıcam birkaç iş daha var... Sonraki gün olabilir ... Ben sana mesaj atarım buradan eğer yarın işlerim biterse...

tamam o zaman ben mesajını bekliyorum sen işi bitir haberleşiriz.. görüşürüz kolay gelsin

arka gsr600 e benzerse guzel olur..tahminimce yapilabilir..zaten azimli ..... duvari delermis:D
isvicre sigortadan geri donus yapildi kasko icin 694 ytl..
kaldi bi tek anadolu sigorta..
buarada mesajlarimda yannis bilgi vermisim 450 ytl imis primim..
(yinede 1.5 kat arttirmis herifler)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
özgür nasıl oldun?umarım düzelmeye yolunda gidiyordur ayagın

arkadaslar selam herkese.dün bir işim için halkalı ya gittim motoru parkettim 14 15 yaslarında 3 cocuk geldi yanıma ab cok guzel falan.kaç para bu? dedim sıfırı 5.750 ytl.hersey güzel buraya kadar.asıl soru şimdi geliyo: abi bunun GERÇEKLERİ var ya hani büyük olanı onlar kaç para? güzel bir şekilde anlattım 20.000 ytl civarında oldugunu. ya arkadaslar bizim motor bu kadar mı küçük duruyo milletin lafından kafayı yedim artık.yok cılızmış yok lastikler inceymiş.deliler gibi severek aldım ben bu motoru hala da seviyorum ama herkes bişey söylüyo soğuttular beni.milletin lafı yuzunden borca girecem.(6oorr :) ) saka tabiki.sizler ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
görkem motrun arkasına yaptıgın değişimin inşallah amacına ulaşır.görüntü olarak bişey söylemek erken olur,belirttiğin gibi henüz bitmemiş.ama motrunla diyalogların çok güzel.:cat:,

onur.sual kendin beğendikten sora sorun olmaz.motorumuz güzel bakma sen kimseye
motor motordur gerçeği sahtesimi olur.veledler işte..

onr.sual,
abı cok sukur ıyıyım motor kullandım bıraz ayaklık acma kısmı dısında ıyı(ayaklık tam yaranın oldugu yere gelıyo sacma bı pozısyona gırıyorum acmak ıcın:D )

ama kullanmıyorum artık eve getırdım..
nolur nolmaz rısk almıcam sunun surası 1 hafta kaldı..

praetorian
Motordan in ayaklığı öyle aç....

movistar
Teşekkür ederim... Şu stop olayını karar veremedim bir türlü....

onr.sual
Sanane elalemin çocuğundan... Sen beğeniyorsan iş bitmiştir :)

Geçen ben de maslak sanayideydim... Bi çocuk yanaştı dedi abi bunu sen mi kullanıyorsun... Ee evet dedim... Hadi ya sen kullanabiliyormusun ki bunu dedi.. Bende biraz zor ama evet dedim...
Bu vitesli diil dimi dedi... vitesli dedim... Vay beee hem de vitesli dedi. Peki korkmuyormusun abi dedi...
Bende bi ayaküstü korumaların faydasından bahsettim :) Dedim bak bu kafanı koruyo... Çocuk dedi bunla düşsen bişey olmaz yani dedi.. Ben de dedim bu onun için yapılmış... takmazsan beynin karpuz gibi ikiye ayrılır dedim... Ban bunlar omuzluk bu bellik bu eldiven...O anda çocuk bombayı patlattı... Abi senin dizlerin acımayacak mı peki dedi :mrgreen: Kızardım valla dedim takmak gerek onları da aslında...
Dedim sen şimdi bisikletle alıştırma yap , ben çocukluğumdan beri bisiklet sürdüm , sen de sür benim yaşımda alırsın dedim... peki abi dedi gitti... :mrgreen:

Son düzenleme:
ıste ordada dıger sorun bas gosterıyo:)
ayagım tam tasıyamıyo kendımı ve motoru:) bılındıgı uzre azıcık balık etlıyımde:D

ya ıskence edıp kendıme ayagımla acıorum yada sekılden sekle gırıp elımle acıyorum:D

bu arada ben bıle kendı motorumla dalga gecıorum arada sırada..
sora cok sevıorum dıorum yanı..
onemlı olan kendı dusuncenız..
sırf baskası begenmıyo dıe gıdıpte baska motormu alcaktım yanı?

Abi öylesine taktım plakayı yarın gidebiliriz mototala... Stop yok umarım bir sorun olmaz.... Sinyalleri de monte ettim... Şöyle oldu:

diicektim ki imageshack çalışmıyor... çalıştığı zaman yollarım resimleri...

praetorian
Ayağı ters tarafa tak :mrgreen:

...

Son düzenleme:
Süper bir boya , numeraj (boyanın üstüne gelecek altın çerçeveli siyah bir alan) , üzerine numara :bounce: , ledli stop , şeffaf sinyal camları....

Görkem çalışman hayat bulmaya başlıyor... Ellerine sağlık... Stop işini dün internet üzerinde araştırdım biraz ancak somut bişey bulamadım... Birazda gezmek lazım sanırım...

Bittiğinde çok şık olacağından eminim... :)

ErTech
Ben de baktım ama bulamadım... Şu Gsr600'ün stop fiyatı ne kadar acaba....

GSR 600 ü olan arkadaşlara danışalım çok çok pahalı bişey olacağını sanmıyorum; 100 ytl. ye kadar verilir bence :)
Yarın bir suzuki servisine sorarız...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar