Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

O zaman 600F'e para bulunca iki silindirliye geç geç :p
Ya da bildiğin gibi yap. Uğraşamayacağım artık sizle, söz dinlemiyorsunuz zaten :p

ama ama... :salut: :salut: :p :queen:
Evet insan zaten bildiği gibi yapar , ama onu doğru yönlendirmek iyi birşeydir... :wiinkk:

beyler 2007de gorunus dısında tek farkeden sey
enjeksıyon motor anlamında
yarım lıtre daha az yakmak ıcın 6000 ytl vermek:))
lastıklerde aynı(kı bence sorun yok:D)
sadece onu denıldıgı gıbı 600rr a benzedı dıe
3500 ytl ye bulunan motora 6bın ytl vermek sacma olur(kı bu bı baslangıc motoru)
omerdusmez sımdıde sey dersın "sende 2006 var oyuzden 2007 yı sevmıosun:)"

Enjeksiyona geçtiğini bilmiyordum ben. :silent: Ancak şu da var, karbüratörlülerde sorun çok rahat çözülebilirken enjeksiyon da mutlaka servise sokmak gerekir. Bu da ek maliyettir.
Enjeksiyonluların fiyatı açıklandı mı ?

hayır daha acıklanmadı
ama aldıgım duyumlara(cok gulerım bu lafa)
6000 ytl cıvarı olcakmıs:)

ben sıfır alacam zaten 2. el düşünmeddiğim için almıyorum yoksa dediğin mantıklı yanı 2006 kasalar süper hatta bunun fiyatı 6 000 küsür olur yani ve bunu bir 2 yıl kullanmayacam 4 5 yıl kullanacam ben

Ben de 0 alsam ben de 2007 alırım doğruya doğru , ama 6.000'i geçmemesi şartıyla

Eger 2oo6 kasaları düşürürlerse bende 2oo7'den wazgecebirim ( bu arada nasıl daldım konuya:queen: )

Benim cbr iice yalama oldu :mrgreen:
Özgür kızıyo da ben iyice Bmx yaptım motoru... Bisikletten de çıktı Bmx oldu :mrgreen:
Yüksek kaldırımlara falan çıkıp gaz verip atlıyorum kaldırımlardan , merdiven iniyorum falan :) Yakında jant göbeklerine Bmxlerdeki gibi boru taktırıp kaldırım kenarlarından kayarsam şaşırmayın :queen:

o diilde canım çekti cross pistine gitsek mi toprak???
atlayalım zıplayalım drift yapalım

onuda yapamayız artık:)
yanı yaparız tabıı de
sorası nolur bılemıorum dagılan amortısorler S cızen arka tekerlek:)

Ben dyorum işte , alalı 5 ay oldu , ama şimdiden ayaımda oynatıyorum motoru :mrgreen: yetmiyo bi zaman sonra... ama illa da büyütcem büyütcem diye ağlamıyorum valla süper motor şehir içi için...
-Yol mu tıkanmış , çık kaldırıma... kaldırım mı bitti , aç gazı atla yola...
-U dönüşü mü yapcan , atla ortadan (pendikte nası atladığımı bilirler :mrgreen: )
-Dönemiyormusun , geç yaya yoluna ; yayalara yeşil yansın sen de geç :queen: (bunu çok yaptım çok komik oluyor, bi sürü yaya , aralarında ben motorla ,hehehe koyunların arasında kaybolmuş gibi hissediyorum kendimi)... ,
Geliş açık gidiş tıkalı mı? gir ters yöne , karşıdan araba gelirse hemen sığ biyere
Yol mu tıkalı? gir ara sokaklara gir girilmezlerden :bounce:
Park mı yapcan , çık kaldırıma bağla bir direğe...
Yol mu açıııkkkk? o zaman basss gazaaaaa :queen:
Işte şehir motoru budur... Kalıplı motorlarla bunları yapabilir misiniz???
Işte Honda , işte cbr125R

pendıkte dustu sandım ben:)
adam arkamdaydı bı anda kayboldu
hoop nerde derken karsıda basmıs gıdıo beyfendı:)

Hahaha :mrgreen:

Özgür bak eğer sen de kabul edersen hafta içi önce kağıthaneye gidip strafor fabrikasına uğrayıp kalıp için strafor alıcam , sonra da aluminyum almak için babam biyer sööledi oraya gidicez... o da... şşş aramızda kalsın :mrgreen:

mantıklı:))
olur ya dedıgım gıbı
ben bosum kız arkım yok bayram munasebetıyle sınavım flnda yok cok sukur:D
havaya baglı kısaca

çarş günü dışında yaamur yok , hele bi yılbaşı geçsin , ayılabilirsek pazartesi gidelim ki şu boş günlerde icraat yapim biraz... hadi ben banyodayım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar