Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

görkem abi :mrgreen: abi sen merak etme benm çok deneyimim varr.. arkamda 80 kg lik adamla mondial 150 lik ile istanbul avrupa yakasından şileye ben götürdümm.. yane hertürlü abi.... :cat:

Abi dedigin gibi ilk baharda havalar ii oldugunda bende motoru alınca:queen: heryere gideriss çevre arkadaşş güvenebilecegin motosiklet kardeşligi....

Son düzenleme:
Sen motoru al da hele , katılırsın bizim gezilere :)
Ama konvoy tecrübesi bambaşka birşey , tek başına motor kullanmaktan çok daha farklı , hem kendi motoruna kontrol etmeli , hem de önündeki ve arkadandaki motorlarla senkronize şekilde giderken çevresel faktörleri de göz önünde bulundurmalısın... falan filan zor yani :) Ama kurallara uyulursa risk faktörü en aza düşer tabi...

Not: Yaw ne abisi yarın 19 oluyom :queen:

o bıraz zor ıste :)
lıder kımse o yada yolu bılen kımse o onden gıdıo:)
sen mart 2007 yı beklerken bıraz teorık bılgı ogren bence
motoru sadece 1.vıtese takıp motor kullanmak degıl bence cunku

abicim aynen dedigin gibi ben çokkk teorik bilgiye sahibimm..
inşallah görücen beni benn 15 senelikk java 350 kullandımm yanlış anlma senn..:cat: hem ben makarasına diom be abi:wiinkk:

Sen motoru al da hele , katılırsın bizim gezilere :)
Ama konvoy tecrübesi bambaşka birşey , tek başına motor kullanmaktan çok daha farklı , hem kendi motoruna kontrol etmeli , hem de önündeki ve arkadandaki motorlarla senkronize şekilde giderken çevresel faktörleri de göz önünde bulundurmalısın... falan filan zor yani :) Ama kurallara uyulursa risk faktörü en aza düşer tabi...

Not: Yaw ne abisi yarın 19 oluyom :queen:

abimm dogum günün kutlu olsun nice yıllara ama benn kolaylık ile yapacagıma inanıyorumm.... meselaa fuara bi gezi düzenlenebilir 29 mart 1 nisan örn.
ama ben yaya gelicem motor ile çıkıcam.:mrgreen:

Son düzenleme:
25122006101io7.jpg

Kendine güven :cat:

Ben fuara gidiyorum , zaten forumdan da birçok kişi gidiyor , kesin konvoy halinde gidilir fuara

Kendine güven :cat:

Ben fuara gidiyorum , zaten forumdan da birçok kişi gidiyor , kesin konvoy halinde gidilir fuara

tmm abi işde bende arkanızdan koşarak gelicem :queen: ama siz 30 kmh yi geçmeyin sona fuara geldigimizde ben çıkarken altımda 2007 olucakk üffff düşünürken bilee kalbim donk donk yapıyooo:bounce: :mrgreen:

@omerdusmez

Onun işlemlerini iyice bi öğren , benden söylemesi... Bence öyle cuk diye vermezler motoru fuarda...

Teşekkür ederim erman_erkan

Onu zaten biliyorum da acaba motoru rezerve etmek gibi birşey var mı?

gorkem sılıvrıde kahvaltı molalı
tekırdag gezısı fıkrı nasıl?(kahvaltı onemlı tabı:)
abı yarın okul sorada ıs gelemıcem ben dogumgunune ama bıdahakı gezıde hedıyenı verırm artık:)

rezerve=ayırttırmak
zaten fuarda parayı verıp motoru alıp cıkamıosun
yanı oledır hep:)

Son düzenleme:
gorkem sılıvrıde kahvaltı molalı
tekırdag gezısı fıkrı nasıl?(kahvaltı onemlı tabı:)
abı yarın okul sorada ıs gelemıcem ben dogumgunune ama bıdahakı gezıde hedıyenı verırm artık:)

rezerve=ayırttırmak
zaten fuarda parayı verıp motoru alıp cıkamıosun
yanı oledır hep:)

gorkemı kandırda tekırdaga gelın agırlıyım sızı hem tanısmıs oluruz:cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar