Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilmem valla hiç yatarken kendime bakamadım :p Valla ben ön camı geçmiyeyim diye Pro'nun deyimiyle "kaba etimi" arka koltuğa kadar geri kaydırıyorum :queen:

Bu arada belki polyester işçiliğine başlayacağım arkadaşlar :queen: O zaman görün siz şenliği :mrgreen: :mrgreen: Kendi cbrcup motorlarımı imal edecem :p
Hehehe bakalım ama önce bi başlamak gerek :)

Var ama Hayabusalardaki gibi değil daha çok gazoz kapağı gibi , ve 220 milyon , Honda orjinali...
O Hayabusa tarzı yapmaya çalışacağım Pra , eğer birşeyler öğrenip geliştirirsem kendimi (babam polyester konusunda ustadır :bounce: ) bu işe girip para kazanmayı bile düşünüyorum...

hmm bakalım, hatta haftasonu malzeme bulmaya çıkayım ben pra =) yaparsam bunu yapıcam: (bi sanie resim buluyormm =) )

cbr_hrc.jpg

Ama şimdiden söylüyorum yapamayabilirim o kadar kolay bir iş değil çünkü

Slmm..
Arkadaşlar İznik'e gidecekseniz aklınızda bulunsun göl civarı bana soğuk geldi, kalın giyinin. Bir de bazı yollarda 140 basabilecekken 110u geçmedim, genelde 80-90. Uçurum falan olabiliyor çok sakat yerler var. Riva virajlarından sonra Karamürsel virajları eğitici oldu benim için. Yalova İznik arasında aşırı risk olan yer pek yok. Dikkatli gidin tabi. Ama Karamürselden giderseniz kesinlikle kendinize hakim olun ummadık anda uçurumu karşınızda bulabilirsiniz..
Zaman zaman ufak molalar vermeyi ihmal etmeyin..

ok olur derim :rendeer:

Babam çok zor bir iş diyor o polyester kalıbını çıkartmak ama bakalım önümüzde bayram var sanırım bayramda üzerinde çalışabilirim... Bakarsınız başarırım , sonra gelsin teklifler :bounce:

ozaman acemıden yolu alalım cumartesı aksamı havaya bakıp karar verırız:)
tabı kolay ıs degıl bende sakasındayım ama
yaparsan(ız)cok ıyı olur
bugun arka kapak yapan yarın tum grenajı yapar

TÜm grenaj mı?? adamı teklif ettiğine pişman edeceksin yahu:) :)
ehm bana da bi Busa yaparsan sevinirim Görkemcim :queen:
İznik yolu aslında rota olarak basit. ben değişiklik olsun diye Yalova yolundan gidip Karamürsel'den döndüm. Eskihisar-Topçular vapuru kalkma vakitleri olarak müsait, kaçırsanız da fazla beklemezsiniz.Topçular'a geldiniz diyelim, Yalova istikametine gidip oradan aşağı inip, Orhangazi civarından İznik yoluna sapıp, gölün etrafını gezip sonra Karamürsel'den dönebilirsiniz ama sizi uyarayım erken çıkmanızda fayda var yoksa akşama kalabilirsiniz.

ya abilerim şimdi üye oldum sarıyerde oturuyorum. maçka meslek lis. okuyorum. osmanbey rumeli caddesinde bir repsol görüyorum. acaba kimindir????

buarada acemıının anlattıgı yol tam vıraj almalık ıyı yatarız orda ucurumlu mucurumlu:D

lisedeyim ama biras cüsseliyim :mrgreen: komik duracağından eminim :p

bu cüsseye chopper tarzı gider ama onları sevmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar