Abi Ankara memur kenti ya , heryerde Adalet Mülkün Temelidir , Ne Mutlu Türküm Diyene! falan yazıyo :queen: Reklamlarda bile siyaset var...
Ayrıca dediğin gibi çok düzenli bir şehir , millet üstgeçitlerden falan geçiyor

r: Insan biraz aksiyon istiyor yaw , ben paso arabaların arasından geçtim inadına... hehehe , sonradan bi arkadaş söyledi cezası varmış :queen:
Millet koşuşturma içinde biryerden biryere durmuyorlar, metroya bindim , metroda sağda durma soldan yürüyenlere izin verme huyu yok , paso duruyorlar , yürümek istedim yürüyemedim...
Kızılayda bir kenarda oturdum , o caddeden geçen herkes bana tip tip baktı bi garip oldum , kaldırımda oturmak da mı yasak yaw?
Yer sorduğum her 10 kişiden 5i taksiye bin dedi , 3'ü de otobüse bin dedi... Hay Allahım taksiye binceksem niye soruyorum... Yüriicem kardeşim

r:
Bize yer soran bi adam sanki gizli bir ajanmış edasıyla yanımıza yaklaşıp pişt bakarmısın ya , bilmemne bankası nerde diye acaip kısık bir sesle ve sinsice yer sordu , yer sormak yasak sanırım :cherry:
Kaldırımda durduğumda gelen geçen bana çarpıp sonra ters ters baktı
Çok az motor gördüm dümdüz şehirde :queen:
Hatırladıklarım bu kadar :mrgreen: Ki bunlar 4 saat içinde oldu be Ankaraya soğumama neden oldu

Ama kız arkadaş edindim sanırım paso orada olcam bundan sonra :queen: :bounce: