Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Göztepe BP? en güzel yer.. zaten benzin alacağım, eğer Riva'ya gideceksek doldururum depoyu. alet edevat olarak patlak teker spreyi ve elektrikli kompresör alıcam. hmm. bi de ip alıyım Görkem'e bişi olursa(Allah göstermesin) çekeriz..

Hahaha düşündüğün için tesekkürler. Orman yolu boştur , ağaçların arasından gidecek halim yok ya :queen: :mrgreen: :mrgreen: Ben de çanta alıcam. (Ekstra giysi , 2. çorap , su , fener vs) Sıkı giyinin güneş batınca hava soğuyor. Bu arada misafir olarak 600F'li bir abi ile cruiser'li bir arkadaşımızı davet ettim.

Cbr'a şarkı...
Cbr'ı alınca:
Ansızın hayatıma giriyorsun
Varlığınla aklımı çeliyorsun
Aşkınla beni şımartıyorsun
Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun
Balata yakınca:
Zamanla aşka alışıyorsun
Daha az gülüp daha çok susuyorsun
Değiştin sen hala görmüyorsun
Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun?

Olmaz bir tanem
Olmaz sevdiğim
Olmaz inan bana olmaz
Aşk böyle olmaz

:p :p

Son düzenleme:
Doğru söylüyosun :cyclopsan

Günaydın cbr kardeşleri... Saat 9. Dolaşmak için bundan güzel bir gün seçilemezdi. :bounce: Kışa girdiğimiz bu ayın bu günü , hava açık ve güneş parlıyor. Aman ha havaya aldanıp ince çıkmayın :rendeer: Buluşma yerinde görüşürüz :mrgreen:

resim şeetme denemesi...

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,

3 ay once almis oldugum aprillia rs125 2006 model beyaz renk motorumu satmak istiyorum, sadece 1000 km de ve hicbir kazasi yada sorunu yok. İlgilenenler lutfen bana [email protected] dan mail atsınlar...

Tesekkurler

simdi eve geldimde
mukemmel bi gezi oldu gercektende
gorkemde resimler var.
cbr asfaltta bozuk yolda cimde bizi hic uzmedi
ne yaptiysak hayvan sesini cikarmadan tamam dedi
gerci gorkeminki onu bi ara ustunden atti ama neyse..

Arkadaşlar yardım

forumda yeniyim nereye ne yapılcanı bilmiyorum benim 1 sorunum var hondanın cbr 125 r trdeki ile Almanyadaki kasa neden farklı tr ye o kasa gelicekmi lütfen yardım

arkadaşlar slm bende 2007 kasa cbr 125r istiyorum ama trye geldimi bilmiyorum nezaman gelir haberi olan varmı birde büyk bi sorunum var ben iri bir yapıya sahibim r6 bile altımda komik duruyor cbr125 cok mu komik durur acaba bide 125r alsak buyuk cocuklar dalga gecmesin bide 125r larda ses bana biraz croos sesi gibi geliyor tok ses elde etmek mumkunmu

R6 bile komik duruyorsa bende Hyosung Gt250R al :wiinkk:

@donniedarko
Herşey hoş güzel de 2. resimde dağın gölgesiyle motorun gölgesini aynı tarafa yapsaymışsın da anlamasaymışık :cherry:

Yaa siz gezersiniz de ben gezemez miyim:p

dsc00645od1.jpg

dsc00643fm4.jpg

dsc00650ko0.jpg

dsc00647oy8.jpg

dsc00644ll9.jpg

dsc00640ud4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
R6 bile komik duruyorsa bende Hyosung Gt250R al :wiinkk:

@donniedarko
Herşey hoş güzel de 2. resimde dağın gölgesiyle motorun gölgesini aynı tarafa yapsaymışsın da anlamasaymışık :cherry:

anlamadım hacı ya neyin gölgesi hangi dağ

inş cakalaz....

@starsailor
hani nerde ... inanmam kiii inanmam kiii

2. resim ps gibi geldi yaw... Allah Allah... garip çıkmış

Edit: @starsailor ... Tamam tamam inandım :salut: kızma

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dağ değil orası yaw kilyos sahili sen de gidersin tarif edeyim kilyosun içinden direkt devam et askeri bir yer var tam adını hatırlamıyorum onun önünden geçiyosun sonra yol btiyo ve toprak bir yola giryosun devam edince sahile inersin ama dikkat et,inmemek en iyisi fotoğrafta da gördüğün gibi en az 50 metre yükseklik :)

damla da iyi gezmiş baksana atinaya kadar gitmiş :)

Son düzenleme:
Tamam birdahaki gezide de oraya gider piknik yaparız :rendeer:

@starsailor
yaa ama bir dakika!!! orası miniaTurk değil mi ya :cherry: Bi de zoom yapmış gitmiş gibi sanki 1. resimde :queen: Olayı 2. resimde arkadaki adamdan çaktım :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar