haklı olabilirsin ama spor tarz daha çok hoşuma gidiyo naked değil ama enduro olabilir ilerisi için birkaç yıl 600f kullanıp sonra 1100xx gibi bir düşüncem var allah kısmet ederse
vala yaşım 20 filan olsa belki haklı olabildin ama 600f biner binmez ghostrider olacak halimiz yok motorun gücünün farkında olup kendi tecrübeni biliyorsan sorun olacağını sanmam
Tanrı her cbr 125 sahibinin sonunu 1100xx le sonlandırsın![]()
Bu arada Promethes un dediği gibi 7000 km yeterli mi bu geçiş için,işte bu tartışılacak ve ilerideki seçimlerimiz için ışık tutacak bir konu:cat:
motora hakim olmak kadar insanın kendine hakim olması da önemli bence hatta en önemlisi belki kendine hakim olabilirsan makinenin sınırlarını bilip kullanırsan sorun olmaz bana göre. tabi direkt gidip 600f'e atlamıycam en azından hondanın şu eğitimlerini almayı planlıyorum bahara doğru
Tecrübe eğitimle kazanılmıyor :cat:
benim yazdıklarımdan böyle sonuç çıkmıyor tecrübenin eğitimle kazanılmadığını söylemek eğitimin gereksiz olduğu anlamına gelir ki bu da hiç örnek bir tavsiye olmaz, katılmıyorum.
bi de beni düşündüren şu var, cbr 125 bence geçiş için çok yeterli bir motosiklet degil, araya başka bir model sokabilirsin 600 f kullanirken alacağin riski daha da azaltmak istiyorsan.
pro seni anlıyorum yada anladığımı sanıyorum en azından ama şunu görüyorumki bu sitede ve birçok sitede yüksek cc motor karşıtlığı var. ne zaman birisi yüksek cc motor almak istediğini dillendirse aman allahım her kafadan bir ses. bu kadar da bu motorları tabu haline getirmeyin öcü yapmayın insanların gözünde. ben de kullandım ve denedim. gördüğüm şuydu, kesinlikle ve kesinlikle 600 cc motor 125 cc motordan çok daha güven verdi. hem denge hem de kontrol açısından. bazen 125 ile 100'ün üstüne çıkınca motor altımdan dağılacak elimde gidonla kalacağım diye korkuyorum. en ufak rüzgarda alet altımdan uçup gidecek gibi ve yoldaki en küçük nesnenin üzerinden geçince lastikler sağ sol kıç atıyor. ama ağır ve güçlü bir motor yol çizgilerin üzerinden geçerken dengesini kaybetmez diye düşünüyorum veya daha kalın lastikleri sayesinde viraj alırken altından kayıp gitmez. her neyse kısaca şunu söyleyeyim, bence yüksek cc bir motor tecrübesi yine yüksek cc bir motorla edinilir, ömür boyu cbr 125 de kullansan, bu sana 600 cc tecrübesi vermez anlamabiliyor muyum?
Yav bu arada hava sıcaklığı şöyle 15 20 derecelere ulaşsa yine de bir cbr125 buluşması düzenlesek???
bak bu başım gözüm üstüne bunu ben de bazen düşünmüyor değilim araya daha güçlü bir model sıkıştırabilirim ama bu da maddi olarak beni zorlayacak
Keşke Ankara'da olsan da seni bu konuda daha fazla aydınlatacak ve gerçekleri görmeni sağlayacak birkaç SS'ci abimle tanıştırsamNeyse gazan mübarek olsun ne diyeyim. Ancak şuna katılmıyorum; " bu sitede ve birçok sitede yüksek cc motor karşıtlığı var". Yani bizi böyle tanımlıyorsan zaten sana ne vermek istersek almayacaksın (tabi ayıp etmişsin bu söyleminde onu da belirteyim). Bu nedenle bildiğini yap diyorum. Umarım hiç "haklıymışsınız" demezsin bize :cat:
Saygılar..