Ya şu lastik işi benimde kafama yatıyo hee
Arkadaşlar hava filtresini değiştiren varmı aranızda ???
efesec' Alıntı:Arkadaşlar selam,
Ben de cok yeni sayılmam bu sitede uyelikte. 6 aydır Cbr 125 r kullanıcısyım. Ben de Repsol var. İlk aldığımda da siteye resmini koymustum.
İlk olarak benim motorda ek; yoshimura eksoz, dusme takozları, iridium buji, 130 luk arka lastik var.
95 oktan benzin kullanıyorum.
Mail adresim [email protected]
Size sorum bana komple sag grenaj lazım. Arkadasım kaza yaptı motorla benden habersiz almıs gitmis neyse sag ust, repsol ( orta ) ve honda (alt ) grenaj ne kadar tutar bir bilginiz var mı?
Bir de kazadan sonra grenajlardan zangır zangır ses geliyor ozellikle kafadan.
Hepinize kazasız belasız surusler. İzmirli olan varsa beklesin pazartesi geri donuyorum bodrumdan.
mithrelios' Alıntı:sonix, abi ben bi aksilik daha çıkmazsa artik(bi tane daha çıkarsa zaten kendimi atmayı düşünüyorum bi pencereden) haftaya alıyorum ikinci el daha 1.100 km de bi cbr 125 gayet temiz ve 3.650 YTL, yani sıfır ybr 125'ten 400 YTL pahali sadece.
görüntüsü bi kenara su soğutmalı daha performanslı ve arkası disk frenli oldugu icin bile boyle bir farki hakediyor bence. bu yüzden fiyat bana makul geldi beni maddi olarak zorlasa da şu aşamada.
sonix' Alıntı:keşke sıfırı 3500 ytl civarı olsaydı bizde alsaydık.gel görki 5500 ytl civarı .125 cc için biraz yüksek.alacağın motor iyiymiş bence iyi denk gelmiş.şimdiden hayırlı olsun
@hmedim' Alıntı:kardeşim çok geçmiş olsun senin motoru biliyorum ben daha almamıştım senin motorun resimlerini görmüştüm...ama anlamadığım bi nokta var bu motor sağa yattığı zaman sağ kafa grenajı sağ sinyal gidon genarı en kötü ihtimal eksoz çiziliyo ve ayna kırılıyo sağ grenajı tamamen bu vatandaş nasıl kırabildi ..bide hatırladığım kadarıyla senin motorda koruma topuzu da vardı dimi neyse geçmiş olsun grenaj olayı çok sakat çok pahalı bende sağ kafa grenajımı değişecem bu hafta servise götürecem şanlı urfaya 100 ytl sağ kafa grenajı tutuyomuş allah yrdım etsin
efesec' Alıntı:Saol @hmedim cevabın icin. evet haklısın benim dusme takozları da var zaten olmasaydı daha berbat olurdu olay. eksoz yoshi var ben de kazada boydan boya cizildi nasıl yaptırırım hic bilmiyorum. su an orjinal eksoz var motorda. sinyal yerinden cıktı. kıvrak motor ( bodrum honda servisi ) yapamayacagını yenisinin 120 ytl oldugunu soyledi ben de kendim 404 ile yaptım ki 5 dk mı almadı. ve daha saglam oldu. repsol hafif catlak ve bolca cizik eger o yapıştırmadan bulabilirsem hic değiştirmeme gerek yok onu sadece kafa grenajını değiştiririm o da sag taraf zaten. alt kısım honda yazan yerde cizik ben fotoları 1 haftaya kadar ceker foruma koyarım.