[İMG]KARDEŞ BENCE CBR 125 İN ASIL LASTİĞİ BU OLMASI GEREK BENCE ÇÜNKÜ MOTOR KALDIRIYOR FERFORMANS SÜPER GÜVENLİDEtronic' Alıntı:@ozysea
tekrar hayırlı olsun.servisteki usta pek tavsiye etmiyor ama ben de kalınlaştırsam mı diye düşünüyorum.motorun çekişi nasıl hızlanması çok fark etti mi?

Arkadaşım ben geçenlerde Van-Siirt yaptım.Ve hep MOİL firmasından benzin doldurdum.Manyak bir performansı var motorun bundan sonra tek seçimim MOİL firması.racing_talha' Alıntı:bende cbr ciyim.bişey soracam.bizim cbr ye-- shell v power racing-- benzini alan, deneyen warmı..o benzin bizim motorlara olurmu.
arkadaşım bende kaza yaptım daha yeni orta grenaj 180ytl kafa grenajda iki parçaymış tanesi 90ytl felan 10 dakika önce sordum.. şimdilik sadece bunları söliyebilirim:cat:efesec' Alıntı:Arkadaşlar selam,
Ben de cok yeni sayılmam bu sitede uyelikte. 6 aydır Cbr 125 r kullanıcısyım. Ben de Repsol var. İlk aldığımda da siteye resmini koymustum.
İlk olarak benim motorda ek; yoshimura eksoz, dusme takozları, iridium buji, 130 luk arka lastik var.
95 oktan benzin kullanıyorum.
Mail adresim [email protected]
Size sorum bana komple sag grenaj lazım. Arkadasım kaza yaptı motorla benden habersiz almıs gitmis neyse sag ust, repsol ( orta ) ve honda (alt ) grenaj ne kadar tutar bir bilginiz var mı?
Bir de kazadan sonra grenajlardan zangır zangır ses geliyor ozellikle kafadan.
Hepinize kazasız belasız surusler. İzmirli olan varsa beklesin pazartesi geri donuyorum bodrumdan.
sametcakar' Alıntı:arkadaşım bende kaza yaptım daha yeni orta grenaj 180ytl kafa grenajda iki parçaymış tanesi 90ytl felan 10 dakika önce sordum.. şimdilik sadece bunları söliyebilirim:cat: