Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi 110 125 arası stabil bi hızda gidilebiliyor mu?

110 yapar sonrası için yol durumu çok önemli. yokuş aşağı rahat gider rüzgar yoksa düzde de 110da gider. zaten kafa depoda max.140-145 görüyor youtube videolarında görebilirsin. tabi 170 yapan şehir efsaneleri var :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

valla gitmesin benim için önemli olan 80 100 le normal gitmesiydi 100 den sonra biraz titriyor ama olsun eski motorumdan çok çok çok çok daha iyi. samsundayım :)

diğer başlıkta da senin aynı kişi olduğunu farketmeden sordum kardeş. tekerin düz bassın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

birlikte sürecek adam arıyorum yahu soruyorum tüm cbr sahiplerine sıkıldım tek tabancadan.

ya valla diğer motorumlada öyle bunlada öyle hep tek. şöyle bir motorlu daha olsa iki kişi çok daha zevkli olurdu

isterseniz bu hafta sonu cbr 125 toplantisi yapalim istanbulda olanlarla ben fatihte oturuyorum

Peki o zaman bayramda sonra toplanalim soyle guzel bir gezi yapalim insallah.bide servis yag degisimine ne kadar para aliyor.

Selamlar millet. Ben de düşünüyorum ve istiyorum bi CBR. Uzun yola çıkan var mı? Bi videoda gaz kesildiği zaman stop ediyor diyordu vlogger. Doğru mudur? Video biraz eskiydi 2015 modelde böyle bir sorun var mı? Bi 500 km yolda sorun çıkarır mı? Daha ònceki sayfalarda var ama 2015 modeli merak ettim. Cevaplarsanız gerçekten çok memnun olurum.

Selamlar millet. Ben de düşünüyorum ve istiyorum bi CBR. Uzun yola çıkan var mı? Bi videoda gaz kesildiği zaman stop ediyor diyordu vlogger. Doğru mudur? Video biraz eskiydi 2015 modelde böyle bir sorun var mı? Bi 500 km yolda sorun çıkarır mı? Daha ònceki sayfalarda var ama 2015 modeli merak ettim. Cevaplarsanız gerçekten çok memnun olurum.
Bu motorun kronik hiçbir arızası yok o arkadaşa istisna olmuştur. Uzun yola çıkmadım ama çıkılır yavaş gidiyor diye sıkılabilirsiniz.

Heyütt Benim motor hala serviste ameliyat oluyor :mrgreen: nereye toplanıyorsunuz :flower: ahaha
şakamaka motorum 2 ay olacak servisite, garantiden yapıyorlar, geçen aradım lütüfde bulundular olmayan silindiri avrupadan istettiler...

sa arkadaşlar ya ben bu artçı koltugunun altındaki repsol stickerini arıyorum nette bulamadım sahıbındede full stıcker satan vardı ondan aldım ama 5 para etmez çöpe attım bende o parçayı direk arıyorum eger elınde olup satmak ısteyen varsa alabılırım.

bu parça işte sırf stickeri için alacağım
img-20150919-wa0002.jpg

Nasil bir redline yaptiysan tebrik ediyorum

:) haha Redline dan dolayı değil, 30 40 km hız ile giderken olu. motorun limitleri belli zaten ona göre devir kesici koyuyorlar. muhtemelen kurum tuttuğu için subap sıkışmıştır. Hondayı zor bela ikna ettim en son eksper yollaılar ve onlar karar verdi hatanın bende olmaığını :queen::queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar cbr 125 ön amortisör keçesi değiştirineniz var ı varsa kaça ne kadar yaptırdınız ? yağ damlattımı sonra ?

Selamın Aleyküm beyler.2. el bir cbr 125 almayı düşünüyorum (2013-2014 model) masraf olarak orta kaliteli bir ön ve bir arka lastik toplam ne kadara gelir bu merak ediyorum.Geçmiş sayfalarda vardır ama 1800 sayfa var ve telefondan giriyorum.Bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim.Hayırlı forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar