Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cevaplar için çok teşekkürler. İkinci viteste vurdurup motosikleti çalıştırdım. Yaklaşık yarım saatlik bir sürüş sonrası birkaç kez daha kapatıp çalıştırdım. Şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor.

arkadaşlar herkese merhabalar, forumda yeniyim. Honda CBR 125 R konusunun yıllardır konuşuluyor olmasından ötürü sizlere birkaç sorum olacak..
İlk motor olarak cbr 125r'i tercih etmeyi düşünüyorum fakat 2014 0 km bulmam mümkün müdür ? Sanıyorum 125'liğin 0'ı artık Türkiye'de bulunmuyor.. Bursa'da yaşıyorum, şimdiden teşekkürler

arkadaşlar herkese merhabalar, forumda yeniyim. Honda CBR 125 R konusunun yıllardır konuşuluyor olmasından ötürü sizlere birkaç sorum olacak..
İlk motor olarak cbr 125r'i tercih etmeyi düşünüyorum fakat 2014 0 km bulmam mümkün müdür ? Sanıyorum 125'liğin 0'ı artık Türkiye'de bulunmuyor.. Bursa'da yaşıyorum, şimdiden teşekkürler

2014 aralıkta ilk motorum olan 2013model cbr125 aldım. eğer ilk motorun olacaksa sıfır alman gerekmez. sana tavsiyem temiz ikinci el 10bin km altında motor bulmaya çalış. sıfır alıcam diye 1000-2000tl fazladan harcama. o 1-2bin tl ile motoruna ve kıyafetlerine harcarsın. cbr125r ların fabrika çıkış lastikleri kaliteli değil değiştirmekte fayda var. bunun kaskı var, montu var, ayakkabısı var, zinciri, disk kilidi, brandası, ilgileniyorsan aksesuarları, kendin yapmayı düşünüyorsan bakım malzemeleri vs. vs. demem o ki, ilk alacağın motor senin acemiliğini atacağın, yanlışlarını üzerinde rahatça yapabileceğin bir motor olsun.

ek olarak youtube'da altınelbiseliadam var. izlemende çok büyük fayda var. hem motor tanıtıyor hem hayatta kalman için çok önemli bilgiler veriyor. cbr125r incelemesi yaptıgı 2 tane videosu olması lazım. ek olarak ikinci el rehber videosu var. ilk defa motora bineceksen vitesli motor nasıl kullanılır, fren nasıl yapılır gibi önemli konularıda detaylı ve güzel bir şekilde anlatıyor.

şimdiden hayırlı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar kuyruk kısmını söktüm malesef stoplar sinyaller ve gösterge çalışmıyor yardım edermisiniz

Selam hondacılar :)
İstanbul anadolu yakasından 5.500 - 6.500 TL fiyatları arası honda cbr 125 r aramaktayım satan varsa irtibat kuralım.

Selam hondacılar :)
İstanbul anadolu yakasından 5.500 - 6.500 TL fiyatları arası honda cbr 125 r aramaktayım satan varsa irtibat kuralım.

Yousuffer nickli Erman arkadaş kırmızı CBR'sini satıyor. Bir görüş istersen. Önceki sayfalarda yorumu var. Az daha bütçeni arttırman gerekebilir makina 13 modeldi diye hatırlıyorum.

Ben ilanı bir konusuna belirtmiştim arkadaşın,bütçeni 300 tl daha arttırırsan forumadaki kişiye 6800 tle bırakırım :)

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı motosikletle giderken (cbr 125r 2012) yaklaşık 50-60 km üstünde elleri gidondan bırakınca gidonda ufak titremeler oluyor normal mi ? yaşayan var mı ? sebebi ne olabilir ? Şimdiden teşekkürler

Normal sanırım yağ ile alakalı olabiliyor. Tek silindir makina bunlar titreşim olması normal ama aşırı bir durum varsa bi servise söyleyin baksınlar

Arkadaşlar selam,
Bende bugun aranıza katıldım.Bir sorum olacak.Makinenin kontağını acar açmaz farlar yanıyor.Normalmidir?Bu arada 2013 model motor.
Yardımlrınız için şimdiden tşk

merhaba arkadaşlar başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum yanlız 1-2 sorum olacak benim boyum 1.70 ve kilom 55 bu motora yeterlimidir sürüş için ?

merhaba arkadaşlar başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum yanlız 1-2 sorum olacak benim boyum 1.70 ve kilom 55 bu motora yeterlimidir sürüş için ?

Bence de sorun olmaz, kardeşim de senin boyların da, ehliyet için benim motoru kullandı sorun yaşamadı. Hatta motor onun altındayken daha güzel duruyordu, benim boy 1,83.. Bende küçük kalıyor gibi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar