hocam eskı kasanın grenajları yenı kasaya görwe bıraz pahalıdır.ama sahibinden.com.pek cok cıkma temız parca bulabılırsınızcbr 125 2005 model yan sanaı veya dokme grenaj takımınıı nerden bulabılırımm bılen varsaa lutfen yardımcı olsun buraya pek gıremıyorumm sızden rıcam whasaap veya telden ulasabılırmısınızzz 05317025361
keşke.. geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. bir süre sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama tekrar yaşamamak için akünüzü kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. Şimdilik bi sıkıntı yok. Pazartesi kaza yaptım sadece bayan şöför sağolsun.
kolların ağrıyorsa gidonu tutarken dirseklerini kırmadan kullanmışsın muhtemelen.Başlangıçta ağrı yapar zamanla zevk alarak binersin alışma zamanlarında oluyor böyle şeyler :wiinkk:
geçmiş olsun tekrar. umarım sırf maddi hasar vardır.
bu arada nihayet ilk motorumu aldım. sabahtan beri kullanıyorum. izlediğim tonlarca AEA videoları, kaza videoları, eğitim videolarının ne kadar çok işe yaradığını gördüm. tek problem, kollarım ve omuzlarım ağrıyor şu anda. bunun sebebi yanlış oturma pozisyonundan mıdır? uzun süre motor üstünde durmaktan mıdır? yoksa klasik acemilikten midir? otomobil kullanmaya başladığımda da benzer bir ağrı yaşıyordum. 1 hafta içinde geçti. sanırım gidona fazla abanıyorum ve sıkıyorum. bilen? benzerini yaşayan var mı?
Teşekkür ederim. Sol bileğimde de incinme var geçer bi kaç güne. Hayırlı olsun size de güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Benim de ağrıyordu kollarım ilk zamanlarda. Oturuş pozisyonuyla alakalı bi durum o sanırım sürdükçe öğreniceksiniz. Dizlerinizle motoru kavramayı ihmal etmeyin cok etkiliyor kolları. Güle güle kullanın tekrardan
Arkadaşlar merhaba, motosiklet yaklaşık 20 gündür şehir dışında olmam nedeniyle yatıyordu. Bugün çalıştırmak istediğimde kontağı çevirince gösterge panelinde sadece vitesin boşta olduğunu bildiren yeşil ışık çok kısık bir şekilde yanıyordu. Aynı şekilde korna da neredeyse duyulmayacak kadar az bir ses çıkarıyor. Yine kontağı çevirdiğimde normal şartlarda depodan gelen 2-3 saniyelik zzz sesi hiç kesilmeden gelmeye devam ediyor. Aklıma gelen akünün bitmiş olabileceği. Bu konu hakkında bir tecrubesi olanlardan bilgi almak istiyorum. Aküyü söküp önce bir test ettirmek mantıklı geliyor. Başka bir önerisi veya yorumu olan varsa dinlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.