Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tekrardan herkese Selamlar
Motoru aldık fakat işden güçden kötü havalar derken kullanmak nasip olmadı bide haftasonu bakıma soktum yağını tuzuna baktık birazda ufak tefek değişiklik yaptım fakat güzel oldu.Jant şeritlerine bişey demeyin alırken üstünde vardı :)ctesi söktürcem ya kırmızı yaparım yada boş bırakırım.Bide acaba diyorum yan taraflara monster high sticker yapıştırsam mı yakışır mı?
MPYG2Q.jpg

MPYGQg.jpg

oYQWWb.jpg

4ZmovA.jpg

C&T

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz allah kaza bela vermesin inşallah.

teknik olarak çok fazla bilgim olmadığı için suları hiç bulandırmayayım .

ama harbiden motor kullanmak çok tatlı bir şey ahhh bekarken alaydım şu mereti geç kalmışız :(

atilla kardeşim seninki de ayrıca hayırlı olsun bir limited edition daha oldu sayende benimkine kardeş geldi ;)

herkese iyi sürüşler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

''Bide acaba diyorum yan taraflara monster high sticker yapıştırsam mı yakışır mı?''

bana göre monster kawa ile özleştiği için bana hoş durmaz gibi geliyor bu asaleti onunla bozma nazcizane tavsiyem

slm;

tmm tmm antifirizi motor yağını ve zinciri hallettim :)

sırada hava filtresini değiştirmek var :)

honda cbr 125r 2011 model rr kafa motor için lastik önerisi lazım michelin prelli netten baktım orjinal ebat bulamadım 110 var ama onda ön yazıyor sıkıntı olurmu acaba

honda cbr 125r 2011 model rr kafa motor için lastik önerisi lazım michelin prelli netten baktım orjinal ebat bulamadım 110 var ama onda ön yazıyor sıkıntı olurmu acaba

olur su tahilye kannalları tasarımı farklı olur.

şu malum lastikçi site vardı telefonla sordunuzmu uygun abat?

bence o motoru alma cbr ailesinin genelde en pahalı parçaları plastik aksamdır.O yüzden masrafı çok olur 6-6.5 lara düzgün cbr lar mevcut

Sevgili arkadaşlar hepinize iyi aksamlar tekeriniz düz bassin. Araniza yeni katildim 2012 model beyaz Cbr alarak ancak motorun sol büyük grenaji kirik yani sola doğru motor yerde sürüklenmiş sol kafa grenajida kirik izmirdeyim kendim öğretmenim nerede bulabilirim cikma olabilir il dişi da olabilir yardimci olursaniz çok sevinirim iyi aksamlar saygilar.

aynı motoru ilk ilana koyduğunda bakmıştım.konuştuk ama ben ordan gelemeyecek kadar tecrübesizim kimseyi de bulamadığım için alamadım.

Bulunduğum yere uzak değil. 160-180 km. Tecrübe de var. Ehliyet yok ama. Fiyat da benim gibi öğrenciye göre uygun. Parayı toparlayabilirsem kaçırmam. Bi motor ustası tanıfık var. Onla gideriz. Hem sıkıntısı varsa görmüş oluruz +

Arkadaşlar öncelikle merhaba sizlere birşey sormak istiyorum cbr 125 lerin düz de ve rampa aşşağı son hızları ortalama kaçtır

görünen o ki 2015 te avrupada cbr125 e cbr250 farı makyajı yok. milano fuarında 2015 model olarak repsol tek far aynı kasayla segileniyor.

uzak doguda ise cbr125 şasesine sahip cbr150 lerde(tayland, malezya vs) 250cc görümlü oldu.

Biraz ticari bi hamle cbr a makyajı avrupa için 2 yıl bekletmek ama Türkiyede 2015 te çift far cbr125 yok kasa aynı devam.

cok tesekkur ediyorum facede bir arkadas duzde 147 hafif rampa assagi 156 gordugunu idda ediyorda izin verirseniz mesajinizi gostermek isterim.ne dediysem anlamadi kazasiz surusler :)

Arkadaşlar öncelikle merhaba sizlere birşey sormak istiyorum cbr 125 lerin düz de ve rampa aşşağı son hızları ortalama kaçtır

129-134 civarı son hız hocam
hocvam bu biraz göreceli bir şey bu iş at yarışına benzer jokeyin küçüklüğüne kilosunun hafifliğine rüzgaraın hızı eğimin derecesi vs vs.biz 1 cbr 250 3 cbr 125 nızıp yolunda cbr 250 ile denedik.yokus aşagı otobanda motorun üzerine yatıp camın arkadasına gizlenerek 143 ben gördüm kilom 78 arkadas 147 idi ama bunu duzde sabıtte yapamaz yokuş aşagı tabıkı yapar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar