Selam arkadaşlar motoru aldım. Gerçekten dehşet güzel ve dikkat çekici ve buradan gis parka selamlar aldığım eğitim sebebiyle çok rahat 20km kullandım şaşırtıcı şekilde zorlanmadım çok sevdım çok alıştım.
[url]http://i.hizliresim.com/Y3kV4A.jpg[/url]
Birkaç sorum olacak. Sahibi castrol 10 40 yağ koyduruyormuş ustasına ben yağa bakmalımıyım degıstırmelımıyım (iphone motul dusunuyorum ben) evetse cevabınız nasıl bi bilgim yok?
Zinciri yağlamış ama 200 km sonra felan bende yağlıycam motul veya iphone racing yağ ile ama zıncırı zıncır temızleme spreyi ile mi temizliyeyim gaz yağı mazot zarar vermez mi bu zincire?
Motoru ılk calıstırıcagım zaman çalışmadı 5dk 3 sebeb var hangisi acaba?
Ayaklıktaydı motor kaldırmamıştım.
Debriyajı tam sıkmamıştım motor vıtesdeydı.
Bu sanırım gerçek sebep, motorda alarm var açma kapama ve birde elektrık şimşeği sembolu. Bu marş motorunu kapatma gibi birşey mi yapıyor. Motorda kontak açık işte marş tusuna basıyorum basıyorum olmuyor ayaklıktan cıkardım o tuşa alarmı felan kapattım debrıyajı sıktım calıstı ama ne yaptım tam anlamadım neyi kapattım
Başka yorum ve tavsiyelerinize minnettar olurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
Birde yağı servıste gotursem iphone var mıdır kendım mı alıp gıdeyım çok kazıklarlar mı ?
Tank padi mat siyah ile değiştirmek istiyorum kendım duzgun yapabılır mıyım bıyerden alsam serviste var mı bu uygulama?
Ön camı mat siyah kaplatıcam buda serviste var mıdır?
Arka frene basarken bi fren sesi geliyor bu normal mi?