herkeze selamlar,
uzun zamandır foruma girmiyordum, biraz bakıyım dedim, girmişken 2 kalem de birşey karalamak istedim.
Foruma girmeyeli Allah, a çok şükür askerliğimi yaptım geldim kuşadası'nda.2 ay önce memlekete döndüm.motosikletimi 3,5 yılın ardından ilk kez hafif devirdim.fren kolunu eğdim, karenajlara zarar vermedim çok şükürbu gün honda efe den ön arka michelin pilot street taktırdım, ön fren balatasını değiştirdim(diske dayanmış değiştirmemiz lazım dediler, dizki bozarmış ilerlerse.3 kez ön değiştirdim bununla beraber.arka daha 1 kez değişmedi.ön ü çok mu kullanıyorum ne
).lastikler tak çıkarla beraber 600, balata 60 lira tuttu herşeyiyle beraber.
artık tekrardan aktif olarak konu başlığında bulunmaya çalışacağımiyi forumlar arkadaşlar.
fiyat açısından birde aydınlatsanız çok sevinirim ustahocam soru bana ise eğer,
şuana kadar çok fazla zorlamadım açıkcası lastikleri ama, kaydırmadım diyebilirim.eskiden tekerin kaydığı derecede frenaj yaptığımda aldığım tepkiden daha güzel bir tepki alıyorum.biraz psikolojik de olabilir tabi ama gidişi duruşu motorun yere basışı herşeyi değişti.virajlara daha güvenle giriyorumirc lastikler vardı motorun üstünde standart olanlar 3,5 yıllık.(motor 3,5 yıllık, 6 ay önce üretilmiş olsa lastik, nerden baksan 4 yıllık).Kısacası, tuzlu ama kesinlikle tavsiyedir.keşke daha önceden yapsaydım bu işi diyorum.
beyler bende aranıza yeni katıldım. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eder inşallah
hocam kullanamdım ama kullananlar tavsiye ediyor bende değiştirirsem eğer ki düşünüyorum pilot street ile değiştireceğimSelamun aleyküm herkese arkadaşlar. Bende de 2013 model Kırmızı cbr 125r var. Arka ve ön lastiklerin çok kaymasından dolayı Michelin pilot street ile değiştirmeyi düşünüyorum.Kullanan var mıdır bu lastikleri? 1 Hafta içinde sipariş vericem. Pirelli tarafından Sport Demon uyumluymuş. Bu lastik hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım açıkçası.Eğer kullanan varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim. İyi forumlar.
makinede şıkır şıkır maşallah[url]http://i.hizliresim.com/9vpz29.jpg[/url]
günaydınlar... 3600 olmuş.. aslında pek fazla binmiyorum bu aralar...
arkadaşlar 2007 model motoru temiz motor aldım şuanlık memnunum biraz görünüş olarak masraflarım olacak sizlere danışmak istediğim bir problemim var motor yolda giderken kırt kırt diye bi ses yapıyor sanki bi yer sürtüyor veya bozuk bi rulman sesi gibi bişey ne olduğunu bulamadım :S birde motorun 4-5 bin devirlerde gaz kes ver gibi hafif tatlı tatlı bi sıkıntısı var alırken satan arkadaş piyano filan dedi sıkıntısı var ama bu sorun piyanoyla ilgili bişeye benzemiyor piyanoyla ilgili sorunu var evet doğru ama o gaz bazen takılı kalıyormuş gibi yüksek devirde kalıyor yavaş yavaş gaz kesiliyor o ayrı bişey :S
herkeze selamlar,
uzun zamandır foruma girmiyordum, biraz bakıyım dedim, girmişken 2 kalem de birşey karalamak istedim.
Foruma girmeyeli Allah, a çok şükür askerliğimi yaptım geldim kuşadası'nda.2 ay önce memlekete döndüm.motosikletimi 3,5 yılın ardından ilk kez hafif devirdim.fren kolunu eğdim, karenajlara zarar vermedim çok şükürbu gün honda efe den ön arka michelin pilot street taktırdım, ön fren balatasını değiştirdim(diske dayanmış değiştirmemiz lazım dediler, dizki bozarmış ilerlerse.3 kez ön değiştirdim bununla beraber.arka daha 1 kez değişmedi.ön ü çok mu kullanıyorum ne
).lastikler tak çıkarla beraber 600, balata 60 lira tuttu herşeyiyle beraber.
artık tekrardan aktif olarak konu başlığında bulunmaya çalışacağımiyi forumlar arkadaşlar.
Motor alanlara hayırlı uğurlu olsun. Cümleten kazasız cezasız sürüşler dilerim.
C.Kaan, 125 gibi düşük cc'lerde en önemlisi sürüş yeteneği ve hakimiyeti geliştirmektir bence. Bu da kaliteli bir lastikle kolaylaştırılabilir yoksa viraj ve kontra tecrübesi edinmek daha zor olacaktır. Onun dışında 125R, cbf 150 ya da ybr 125'e göre bir nebze hızlıdır; ve su soğutmalı oluşu sıcak havada, uzun yolda avantajdır. Yedek parça fiyatlarında en azından yeni kasada bildiğim sinyal, far ve cant bence pahalı.
Benim Kafamda Aslında Eski Kasa YBR veya Drift Vardı CBR 125'i Beğeniyordum Ama Parça Fiyatları Beni Korkuttuğu İçin Geri Çekilmiştim Biraz. Geçen Büyük CC Bir Motoru Olan Arkadaşım İle Konuştuktan Sonra CBR 125 Yine Aklıma Yer Edindi, Şuan Sıcak Bakıyorum CBR 125R'a 3.000 Civarında Bir CBR Alsam ve 750 - 1.000 Civarıda Ekipmana Harcasam Benim İşler Olur :mrgreen:
Sende gri turuncu vardı aldığın zaman ilk foto atanlardandın. Benim makinada Türkiyeye gelen ilk partiden 2011 24 bin oldu.
Çoğu kişi sattı büyüttü bişeyler yaptı, pek kalmadı ilk alanlardan hala binen. Benim bu gidişle ikinci motor olarak kalacak kerata öyle görünüyor
fiyat açısından birde aydınlatsanız çok sevinirim usta![]()
Hayırlısı olsun.Ekipmana bütçe ayırman güzel; yalnız bu arada mümkün olduğunca iyisini almanı öneririm. Böylelikle sonradan, kalitelisini alayım diye veya çabuk yıprandı diye ek masraf etmeyebilirsin bence.