cbr deyilde sym wolf 250 lige geçiş yapacam ben cbr 250 görsel olarak aynı .
görsel olarak aynı. ama güç olarak tork olarak çok farklı
cbr deyilde sym wolf 250 lige geçiş yapacam ben cbr 250 görsel olarak aynı .
yok ben üsküdardayım kardeşimen güzel renk seçeneğine sahip olduğumuzu düşünüyorm arkadaşlar kızmasın tabi
bence iyi seçim :cat:
Zincir dişli takimindan , ben 10 000 deki motoruna d.i.d. taktim hic ses kalmadi, eğer doğru yağlama yapiliyorsa zincire dişli değişimi sesi giderebilir bir de yağlama yeterli bir bakim değildir, zinciri tamamen firca veya kimyasalla temizleyip tüm kirlerden arindirmak oldukça etkili olacaktır.
Motorunu sattim 250 Cbr aldim herkese nasip olur inşallah farisi basiniza
Teşekkürler cevaplar için demekki bir tek ben yaşamıyormusum bu sorunu,o zaman dişli takımını değiştirelim en yakın zamanda
Beyler yeni kasası çıkarmı ?
king egzoz boğazdan komple çok güzel sesi varGüzel olmuş elinize saglik, Kong egzozu boğazdan nasil takdirdinz ? Orjinale egzoza dokunmadan mi yoksa keserek biçerek mi![]()
Arkadaşlar motorum yeni 200km civarı.motoru yıkamak ve yikadiktan sonra malum zinciri yağlamak gerekiyor sanirim.Bu islemleri nasil yapacagiz.Zinciri silecek miyiz? Bi yerde okudum fircayi gaz yagina bitirip zinciri temizleyin diyor.Bu islemler hakkında bilgi verebilir misiniz? Ve en önemlisi yagi ne marka ne kullanacaz.Bu konularda bilgi 0.Yardimci olabilir misiniz? İyi günler![]()
Motorun rodajda fazla zorlama ani hızlanmalar red line filan yapma,motoru yıkama,motoru sil,sıvı sabun,şampuan vs.ile olur,önce bi sil kabasını al,sonra deterjanla sil,sonra durula,kurut,zincir içinde gerekli malzemeler:gazyağı(zincir temizleyiciler var onlarda çok iyidir ama pahalı),motul c2 zincir yağı,boya fırçası,önce boya fırçasıyla zincirin kabasını alıyosun,sonra bir tur motul yağ sıkıyosun,fazla sıkma bir tur yeter,en kötü 1000km'de bir yağla,mesela yolda kullandın yağmurda kullandın yağ eksilmiş zincirde,500 km olmuş,bir tur gezdir temizleme yapmadan,1000 km ye kadar öyle kullanırsın,anlaştık ?![]()
ön camın içine doğru tozlar vs var su döksek bez ıle kurulasak vs sıkıntı olur mu zincire dokundurmadan? benim yağlamam gerekir mi motoru bin bakımına kadar.Motora özen gösteriyorum gerekli ise bana direk zincir yağı linki atınayrıca aklımda bulunsun diye soruyorum fırçayı gaz yağına bandırıp temizliyoruz zinciri değil mi? Teşekkürler