Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kırmızılarda kuyrukta yazmıyor evet cunku grenajda yazıyor olsa ne farkeder ben söktüm zaten gerek yok :p
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/995697_10200734472657485_1140803970_n.jpg

Tü tü tü Maşşallahhh :) motorunuz çok can yakar vesselam :) hocam ben de almayı düşünüyorum 1500km'de buldum ama adam sol ve sağ arka grenajı ve devamındaki bacağımızı koyduğumuz yeri beyaz sprey boya ile boyamış. Beni resmen motordan soğuttu orası. Acaba diyorum alsam da sizin motor gibi TAŞ yapabilir miyim o motoru :)

Arkadaşlar grenajlara sıkılan beyaz sprey boyayı bir işlem ile çıkarmak mümkün mü ? Yoksa boyayı çıkardığımız yer belli olur mu ? Orjinal grenaj rengini görmek istiyorum :)

Benim motorunda eksoz koruması çizik hergünde apartmana koyarken hafiften sürtüyor yine çiziliyor en iyisi karbon kaplatmak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

http://honda.com.tr/App_Assets/Kilavuzlar/28/44/32ktyb300cbr12511omtr.pdf Kullanma kitabı

Egzoz Tiger TRİ 780 mi ? Memnun musun ? +sı -si neler ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

Beyler xenon far aküyü bozuyormuş öyle bir şey duydum bilgisi olan var mı ?

Egsoz Shark marka ucuz birşey,tatmin edici orjinale gore cok farklı diyebilirim.Ama malum tek silindir abartı bi ses beklemeyin.Zaten susturucu duruyor alt kısımda onu kestirmedim.

Tü tü tü Maşşallahhh :) motorunuz çok can yakar vesselam :) hocam ben de almayı düşünüyorum 1500km'de buldum ama adam sol ve sağ arka grenajı ve devamındaki bacağımızı koyduğumuz yeri beyaz sprey boya ile boyamış. Beni resmen motordan soğuttu orası. Acaba diyorum alsam da sizin motor gibi TAŞ yapabilir miyim o motoru :)

Arkadaşlar grenajlara sıkılan beyaz sprey boyayı bir işlem ile çıkarmak mümkün mü ? Yoksa boyayı çıkardığımız yer belli olur mu ? Orjinal grenaj rengini görmek istiyorum :)

Bacağımızı koyduğumuz parçayı dan kastın sanırsam granajın devamındaki paneller,onların orjinal KONŞUK motordan fiyatını söyleyim sana,kücük olan 20,büyük olan 25 tl.Onları degistirirsiniz isterseniz baska tam neresi boyalı anlayamadım.

havalar soğuk diyom varmı böyle estetik bi elcik koruma tavsiye edecek olan kime diom :D

hayır hala stock müzikcalar lı alarm ve topcase var sadece ama yakında bakıma gidecek motor xenon takıcam bide öncam düşünüyorum

iyi bakalım hayırlı olsun şimdiden..

1 ocak itibari ile bende motoru yamaha wr 125 almakiçin satışa çıkaracağım... 1500 km 2013 model çiziksiz olarak dur bakalım hayırlısı olsun...

Arkadaşlar merhaba, aküm soğuğun etkisiyle neredeyse tamamen boşalmış durumda. Daha önce de zayıfladığını hissediyordum servise gittiğimde kontrol ettirdim haricen şarj ettiler ve değişmesini gerektiğini söylediler. Sıfır akü için 195 TL fiyat çektiler (dediğine göre Yuasa 6V 5A). Araştırdım fakat böyle özellikte Yuasa bulamadım. Akü fiyatlarına da baktım ama bu özellik için bana fiyatı fazla geldi. Bilgisi olan beni de bilgilendirebilir mi acaba? :pr:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Sahibinden de plastik esnek elcik koruma var apache ye almıştım gayet estetik islevsel fiyat ta uygun 20 liraya almıştım sanırım

Egsoz Shark marka ucuz birşey,tatmin edici orjinale gore cok farklı diyebilirim.Ama malum tek silindir abartı bi ses beklemeyin.Zaten susturucu duruyor alt kısımda onu kestirmedim.

Bacağımızı koyduğumuz parçayı dan kastın sanırsam granajın devamındaki paneller,onların orjinal KONŞUK motordan fiyatını söyleyim sana,kücük olan 20,büyük olan 25 tl.Onları degistirirsiniz isterseniz baska tam neresi boyalı anlayamadım.

Dediğiniz yer arka grenajın devamındaki siyah yerse evet orayı sordum :) ki fiyatı da iyiymiş.

Ayrıca sizin arka grenajlardaki cbr motifi orijinalde var mı yoksa siz kendiniz mi yapıştırdınız ?

Selamlar, damdan düşer gibi olacak ama bir soru sormak istiyorum; bu motorun en düşük hangi modeli alınır ve maksimum kaç km'de alınır? Malesef bütçem çok kısıtlı, çinli de almak istemiyorum. Şimdiden ilginize teşekkür ederim...

Selamlar, damdan düşer gibi olacak ama bir soru sormak istiyorum; bu motorun en düşük hangi modeli alınır ve maksimum kaç km'de alınır? Malesef bütçem çok kısıtlı, çinli de almak istemiyorum. Şimdiden ilginize teşekkür ederim...

Yani kasa cbr alcaksan 2011 modellere bak

2005 - 2006 Modelleri piyasada mevcut 3000 TL civarı da fiyatları var. 20-30.000 KM 'nin altında bulabileceğini de pek zannetmiyorum. O yaştaki motorlar da ister istemez yorulmuştur. Temizini ve dirisini bulabilirsen seni çok rahat ettirir ve bana göre en iyi çinden daha iyidir :cat: Sahibinden.com 'da yapacağın bir araştırmayla daha da fazla bilgi sahibi olabilirsin.

Cevaplar için teşekkürler. 3500'ü geçebileceğimi sanmıyorum malesef :-( O fiyata da düzgün motor bulmak zor, hayırlısı bakalım...

valla sensen süper yetenek diyecektim ama kimse yapan gerçekten başarılı ben cesaret edemiyorum hafif hafif teker yapmaya çalısıyorum ufak ufak yapıyorumda (ama daha yolun başı cbr125 ile zor cbr 250 ile rahat yapıyorumda 125 güçsüz kalıyor )ama stopyi gözüm kesmiyor : )))
Ben yapıyorum ama resimdeki baska bi arkadaş. Fırsat bulursam resim atarım

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-acerbis-cin-mali-yaprak-elcik-koruma-137283098/detay

şu elcik cbr ye uyarmı bilen varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar