Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

125cc yeterlimi???

ya beyler bu 125cc lik dillde 250cc lik olsa sizce daha iyi olmazmiydi 200kmh kadrani var tamam torklu makina ama 250cc lik olmasini tercih ederdim bu arada eksazu bilmemde ön arka lastik degisimi 150 euro haberiniz olsun:cat:

hard_torque' Alıntı:
ya beyler bu 125cc lik dillde 250cc lik olsa sizce daha iyi olmazmiydi 200kmh kadrani var tamam torklu makina ama 250cc lik olmasini tercih ederdim bu arada eksazu bilmemde ön arka lastik degisimi 150 euro haberiniz olsun:cat:

o zaman Hyosung gt250r ye bak :cat:

yani evet:)aklımda olan cevaptı..bıde tabı ısın maddıyat+tecrube olayı var o kısma hıc gelmek ıstemıorum:)

hard_torque' Alıntı:
Neden yeterli değil nedenleri sıralarmısın?
Bana göre nedenler;
1. Eğer 100 kg ve üstü olursam
2. 180 üzeri boya sahip olursam
3. Artçı olarak 90 kg dan fazlasını alcaksam
4. Sürat delisi biriysem
5. Etrafıma hava atmam için
Bence anca bunlar olursa cbr 125 yetersiz kalır.

bu zincir konusunda tecrübemi aktarayım. cbr ın zinciri QRİNG tir ve en önemli özelliği kolay kolay bollaşma yapmamasıdır. daha önce bende ybr vardı 2-3günde bir zincir ayarı yapardım, ama su anda cbrım 2300 km de ama ilk günkü ayarında hiç ellemedim. sese gelince, benim ses şikayetim yok.

CBR 125 grubundan K.Çekmece-Avcılar tarafından olan yok mu yahu.Varsa bir gün buluşalım yalnız bu motorun tadı çıkmıyor:queen:

ZZR

selamun aleyküm cbr ciler Kolay gelsin
kazasız sürüşler allaha emanet olun

umudum bugun motoru bakıma goturebılmek:)1100km ye geldı hala 1000 bakımı yapılmadı..ınsallah servıste hemen halledıp cıkabılırım motorla tekrar:?

Aranızda bu motoru istanbulda yaşayıp ehliyetsiz kullanan var mı? Ben pek sabır edemiyorum. Herkes geziyor, ben ağustosun ortasını bekliyorum. Yazın en güzel günlerini kaçırıyorum. Ehliyetsizlik çok büyük sorn olr mu? B ehliyetimi göstersem, musamma ederler mi? Ayrıca polisler çok çevirme yapıyorlar mı?

Carlitoturco' Alıntı:
Aranızda bu motoru istanbulda yaşayıp ehliyetsiz kullanan var mı? Ben pek sabır edemiyorum. Herkes geziyor, ben ağustosun ortasını bekliyorum. Yazın en güzel günlerini kaçırıyorum. Ehliyetsizlik çok büyük sorn olr mu? B ehliyetimi göstersem, musamma ederler mi? Ayrıca polisler çok çevirme yapıyorlar mı?
Polisten polise değişiyor ama türkiyenin her tarafında haberleşip motorları ara ara toplamaya başlıyorlar o zaman musama olmuyor...polisle aran iyise hiç ehliyetin olmasın, torpilli oluyosun çünkü

selam aleykum beyler ben hızlı ve ekonomık bı motor almak istıyorum cbr 125 in hızı ve yakıt tuketımı nasıl maksımum kac km ye ulasıyo bı zahmet cevap yazarmısınız

SAKAL' Alıntı:
Polisten polise değişiyor ama türkiyenin her tarafında haberleşip motorları ara ara toplamaya başlıyorlar o zaman musama olmuyor...polisle aran iyise hiç ehliyetin olmasın, torpilli oluyosun çünkü

Ben istanbulda yaşayan arkadaşlara sormuştum ama neyse ...

YAKLasık 3 ay ehlıyetsız gezdım aralarda hıc sorun olmadı aama sureklı cevırme oluo yaz geldıgı ıcın..musamaha gostermezler sanmıorum

Carlitoturco' Alıntı:
Dostum benimde ehliyetim yok ,sanırım kışın lacağım,ama ehliyetsiz kullanıyorum pazartesi akşam M.ereğliye gittim ve salı öğlen döndüm ve direkt b.evlere geçtim sonra avcılara grei geldim ve hiçbir çevirme yoktu.Biraz şanslıyım sanırım:queen:

@hmedim' Alıntı:
kardeş bencedezincirin gevşemiştir ilk kalkışta çat diye ses yapıyosa zincirini kontrol et ....hem zincirinizi 500 km de bir yağlıyormusunuz.. bide o var oda sese neden olabilir..
ben mesela geçenlerde zincirimin gevşediğini hissettim çünkü ilk kalkışta çat diye bi ses geliyodu gerginleştirdim biraz fazla germişim bu sefer senin bahsettiğin debriyaja dokununca zincirden ses geliyodu sonra hafif zinciri gevşettim şimdi süper ... ha benim zincirim çok fazla tektekere kalkma girişimimden olmuş diye duydum:queen:

bunlar teknik sorun filan değil kullanıcının bakımını yapmamasından olan ufak tefek düzen bozuklukları :bounce:
yani hiç sevinmeyin cbr den sorun filan duymazsınız :queen:

teşekkürler dostum

ya ben 14 ekımde gırecem:pale: 26 agustos sınavına almıyolar:salut: :salut: :salut: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım istanbullu (GELEBİLİRSENİZ BÜTÜN) cbr 125r cılar sizleride bekliyoruz
DARÜLACEZE ZİYARETİMİZE

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928

laylay lom biyere kadar millet cbr 125 görsün şöyle 25-30 cbr yanyana güzel durur herhalde hem tanışma fırsatımızda olur böyle sanal sanalda bi yere kadar:cat:

saygılar
GÖKSEL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar