ARCHANGEL' Alıntı:
rüzgar sertleştikçe sanki hırçın dalgaların gemiyi bir sola bir sağa savurması gibi savruldum yani 110 dan sonra rüzgara karşı resmen savaş verdim, bu motorun hafif ve ince olmasında dır diye düşünüyorum
10,000 devirdeyken 6 ya atıyorum motor sanki firenleri sıkılmış gibi hemen bayılmaya başlıyor.
motorun arka tarafından sanırım tekerlerden geliyordu sanki kapı gıcırdaması gibi bir ses gelmeye başladı praetorian ın bahsettiği şeyin aynısı sanırım, bu beni biraz tedirgin etti sizce neden olabilir?
Birde bu zincir bana bayağı bol gibi geldi bunu nasıl gerginleştirebilirm?
Selam arkadaşım birinci konu rüzgar savurması normal bir durum ayni sorunları aşırı rüzgarda bizde yaşıyoruz.Bu sert rüzgarlarda çok dikatli ve yüksek vitezde kullanmamaya bak motoru ve motorun üzerine yatış vaizyeti kesinlikle alma öpersin yerleri yoksa :queen:
İkinci konu 6 ncı vitez ekonomi vitezidir.Hız yaptırmaz daha çok bulunduğun hızı koruma amacı ve benzin ekonomik amacı vardır.
Diğer konu ise o ses bence sizin arka fren diskinden gelmiştir.Bir zararı olduğunu sanmıyorum
Son konu zincir meselesi tüm cbr 125 lerde zincir bol gibi gözzüküyor.Yani anormal bir durum yok eğer dikkat et zincir motorun şasisine zarar vermişmi eğer vermişse demek ki bollaşmıştır.(kullanma klavuzuna göz at zincir ayarı bölümüne) ve zinciri kendin gerginleştirmeye kalkma eğer bilmiyorsan servis sana onu hemen hallediverir.Saygılar