Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gayet güzel bir güzergah geçtiğimiz hafta sonu aynı yolu kullanarak izmire kadar gittim ve geri döndüm.. Eskişehir/Ankara yoluda gayet cillop durumdaymış bilgisini aldım. gideceksen şimdiden iyi yolculuklar

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

dostum farın(yada angel eyes'ın) fiyatı nedir ve şuan kullanıyormusun
Far bana ait değil

Geçen pazar günü izmir karşıyakadan yaklaşık saat 19:00 gibi 5 - 6 tane CBR 125 geçti, grubu tanıyan var mı ?

motora hgs aldım... yaw ben motora hgs alacak adammıydım.. sedat hgs den geçmiş gölcükten gelirken ..... ben bgs kullanıyordum...

Evet beyler şuan çevirmeye girdim. şehir içi 70 Km hızla radara yakalanmışım + Ehliyetsiz motor kullanmak + ruhsatın yanımda taşımamaktan toplamda 1.807.52 Krş Ceza yedim. ehliyetsiz araç kullanmak pişmanlıktır :( Napalım sağlık olsun.

Evet beyler şuan çevirmeye girdim. şehir içi 70 Km hızla radara yakalanmışım + Ehliyetsiz motor kullanmak + ruhsatın yanımda taşımamaktan toplamda 1.807.52 Krş Ceza yedim. ehliyetsiz araç kullanmak pişmanlıktır :( Napalım sağlık olsun.

geçmiş olsun bir musubet bin nasihattan iyidir...

Honda bayi mavi renkte olan şekilli ön cam rüzgarlığını 250 tl dedi. siperlik yani plastik olan. Acaba internette daha ucuza bulabilirmiyiz

Honda bayi mavi renkte olan şekilli ön cam rüzgarlığını 250 tl dedi. siperlik yani plastik olan. Acaba internette daha ucuza bulabilirmiyiz

bence 250 tl para verme. zevk renk meselesi ama baska şeyler için harca parayı derim. Örnek Lastikler Fabrıka çıkısı ise o paraya Michelin lastik alabilirsin

C&T

güzel fotolar allah kaza bela vermesin florya sosyal tesislermi :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

:pale: :pale: :pale: :salut:

büyük geçmiş olsun .... bende dün şöförler odasına harcı flan yatırdım fakat emniyet randevu vermediği için alamıyorum bir türlü:pr:

C&T

aminn

bende avcılardayım... ehliyet randevu sisteminden dolayı alamadım bi türlü sessiz sedasız kaçak takılıyorum belki bi gün denk geliriz ....

Karşılaşırsak selamını beklerim :) Tanışıp kısa turlar atsak fena olmazdı ama bu aralar pek vaktim olmuyor. Randevu sisteminden dolayı bende 1 hafta sertifika elimde bekledim.

Bende randevusuz gittim karakola,sistemin sabah hemen dolduğunu vs.anlattım ,orada bir bayan vardı ehliyet işlemlerini yapan sağolsun yardımcı oldu.Randevusuz alabildim ehliyeti.Bence sende şansını dene.

C&T

Karşılaşırsak selamını beklerim :) Tanışıp kısa turlar atsak fena olmazdı ama bu aralar pek vaktim olmuyor. Randevu sisteminden dolayı bende 1 hafta sertifika elimde bekledim.

Bende randevusuz gittim karakola,sistemin sabah hemen dolduğunu vs.anlattım ,orada bir bayan vardı ehliyet işlemlerini yapan sağolsun yardımcı oldu.Randevusuz alabildim ehliyeti.Bence sende şansını dene.

valla kardeşim sağolasın içimi rahatlattın alamadım randevuyu bi türlü bende akşam şansımı denedim ama olmadı çok akşam olmuş :p ilgilenmedi bide sabah deniyim belki olur hemen alabildinmi peki evrakları verince ne kadar sürdü yani ?

bide denk gelirsek tabiki selamı esirgemem ben zaten motorcu aşkı ile her gördüğüme yapıştırıyorum kornayı :queen: bizim buralarda bu rengden pek görmedim sen denk gelirsen mutlak çevir .... gezme işi olur ama ben tek tabanca takılamıyorum full eşimle birlikteyim...

2zfv.jpg

p549.jpg

06o5.jpg

benden başka resim yükleyen yok... ses verin bea...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 haftadır yunanistandaydım formu takip edemedim :) yeni motor alanlara allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

Ertesi gün aldım ama benim B vardı üstüne A2 yazdılar.Bilemiyorum bu durumun randevusuz almamda etkisi oldu mu?

Bizim semtte hep siyahından görüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum cam a film mi çektin reklamcıda? ne kadara yaptılar?

Sanayide 10 TL para istediler fakat en fazla 30 cm lik eni olan siyah filmler mevcut bu yüzden 10 cm lik yanlara ek yaptırmak gerekiyor buda pek güzel olmuyor resimlerde bişey farkedilmiyor fakat yanına gidince biraz absürt duruyor yani aklında varsa yapma bence hoşuna gitmeye bilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar