Arkadaşlar ilk uzun yol tecrübemi gerçekleştirmiş bulunuyorum.Dün akşam 20;30 da yola çıktık yeniçiftliğe 22:00 de vardım.Dünya rekoru olmasada sanırım çokta kötü değil ne dersiniz :queen: Birde ardçım vardı.Şimdi sizlere hem sorularım hemde ilk yol tecrübemden ve CBR125 ten bahsetmek istiyorum.Ben 84 kg ,ardçımda yaklaşık 76 kg maxmum 120 km ibre gördüm bana biraz komik geldi ama mantıklı bir açıklaması vardır sanırım :queen: oda bayır aşşağı.Dönüşte tek geldim ve maximum 110 görebildim sanırım yol biraz meyyil olduğundan dı birde aşırı bir rüzgar vardı,rüzgar demişken en büyük hayal kırıklığım bundan oldu rüzgar sertleştikçe sanki hırçın dalgaların gemiyi bir sola bir sağa savurması gibi savruldum yani 110 dan sonra rüzgara karşı resmen savaş verdim, bu motorun hafif ve ince olmasında dır diye düşünüyorum ama bi yorum yapamadım.Diğer 600 lük yada 1000 lik makinalrda bukadar rüzgara karşı zayıfmı bilmiyorum. 140 km de o esen rüzdara karşı nekadar mücadele verilir bu motorla bilmiyorum.Belkide benim acemilğimde de olabilir.Dikkatimi çeken diğer şeyde düz yolda bile olsa en seri vites 3 gibi geldi bana en zayıfıda 6,5 te 10,000 devirdeyken 6 ya atıyorum motor sanki firenleri sıkılmış gibi hemen bayılmaya başlıyor.Bu benibiraz sinir ett, bu nedenle 4. ve 5. viteslerde sabit hızla giderken devir en az 8-9000 devirde seyrettim uzun süre bu devirlerde seyretmek normalmi yoksa makinayı çok mu zorluyorum? Dün akşam bir şey dikkatimi çekti yeniçiftliğe vardıktan sonra bir süre geçti daha sonra motorun arka tarafından sanırım tekerlerden geliyordu sanki kapı gıcırdaması gibi bir ses gelmeye başladı praetorian ın bahsettiği şeyin aynısı sanırım, bu beni biraz tedirgin etti sizce neden olabilir? Birde bu zincir bana bayağı bol gibi geldi bunu nasıl gerginleştirebilirm? bilgi verirseniz sevinirim.(4000 bakımı için servisi aradım adam bana ne dese iyi ; 27 Temmuza gün verebilirim 1 ay full doluyuz)Bu nasıl iş anlamadım bir 4000 bakımı için 1 ay müddet biraz saçma geldi.Lafın kısası biraz makinaya sinirlensemde sonuçta çok zevkli bir yolculuktu ben verdiğim paranın hakkını tam aldığımı düşünüyorum.Nekadar ekmek okadar köfte. :mrgreen: