Carcharoth' Alıntı:Ya beyler size birşey sorucam biliyorsunuz ben motoru dün aldım aldığımda 20 mlyonluk benzin almıştım depo aşağı yukarı doldu ibre full de. Benzini aldığımda 2034 km deydi şimdi baktığımda ise km 2084'de ve benzin ibresi yarıda :queen: bu cbr'ların benzin göstergesi yarıya kadar hızlı daha sonra yavaş yavaşmı düşüyor ? Yoksa benim motorda bir problemmi var ??
ozaktasi abi bi cila söylesin sana eminim faydası olcaktırARCHANGEL' Alıntı:Arkadaşlar bir sorum olacak;
Benim motoru kapalı garajım olmadığı için bahçede bırakıyorum,bulunduğumuz yer göle çok yakın bu nedenle nem çok fazla.Buna bağlı olarak paslanma yapmaya başladı netal yerlerde buna nasıl bir önlem alabiliriz yani paslanmatyı durduracak yada yavaşlatacak bir malzeme var mı?
Arkadaşım 1 2 nci vitezde aşırı gidersen herhalde o kadar çok benzin yakacak.Normal bir durumCarcharoth' Alıntı:ara gaz falan vermiyorum hiç. Ama alışmaya çalıştığım için sürekli 1,2. vites gidiyorum basmaya zaten yol yok
Gel abi ya hemde bi görüşmüş oluruzblackhawk' Alıntı:tamam SAKAL hemşerim bakıyorum şimdi :cat:
hehe koçum benim bu haftamı idi yahu kırkpınar bende cuma yola çıkacaktım.Acaba Kırkpınara mı gelsem .....Biraz düşüneyim bakalım...
cbr 125 le mi gidecen o yolu!!! yolculuk detaylarını bekliyoruzz bak şimdi bende heyecenlandımblackhawk' Alıntı:Arkadaşım 1 2 nci vitezde aşırı gidersen herhalde o kadar çok benzin yakacak.Normal bir durum
Arkadaşlar bu arada Ç-kale-Van yolculuğuma 4 gün kaldı....Heyecen basmaya başladı
Evet arkadaşım 125 cbr ile gideceğim...spedygonzales' Alıntı:cbr 125 le mi gidecen o yolu!!! yolculuk detaylarını bekliyoruzz bak şimdi bende heyecenlandım
2000 km evet fakat birden gidemeyiz tabiiki...Geze geze ve yalnız :queen: zaten normal şartlarda ben bir çıktımı 400-500 km geziyorum.....spedygonzales' Alıntı:valla paylaş hocam bizimle gezi izlenimlerini ben bile meraklandım şimdi nerden baksan 2bin km dir o yol valla o yolu göze almak için hem maceperest hemde cesur olmak lazım