yzfr 125 le yakılıo cbr 125 nıye yakmasın bence arkadas becerememiş.
arkadaşlar aranıza yenı katıldım bir çok konuyu gezdikten sonra Honda dan buraya gelebıldım. ehliyet kursuna yazıldım fakat malum sınav yok yanı kurs ta yok. dediler ki 1 kere gosterıcez vitesli motorda o kadar. sınav 15 eylulde. fakat ben 15 gun ıcınde bır motor almak ıstıyorum 2. el ve tercih sıram su cbr125r - cbr250r- yamaha ybr 125 esd.
sizden bılgı almak ıstyorum ılk defa vitesli motor kullanıcam 9 senedir B sınıfı ehliyetım var ve hep manuel araba kullandım. atletik yapılıyım bacaklarım ve kollarım kuvvetlıdır. denge sorunum da yoktur. tavsıye alabılırmıyım ilk tercihim honda...
125R alsanda yazık olur düşüp kalkarsan kardeş. sen o zaman Koruma demirleri takır YBR yada CBF al derim. ama 250 R ile baslamanı tavsıye ederim.250 likten vazgectim dusme carpma cok olursa yazik olur motora cbr125r veya ybr 125 ead olucak tercihim sanirim. Bu hafta icinde lmayi dusunuyorum bulursam eger

Bu fani calistiran varmi benimki bozukmu yoksa baya bi sikistirdim trafikte kaldim yinede calismadi
97 oktan bı benzın al kardeş. benım arkadasım sölemişti. düzeliyor demişti.Arkadaşlar bu enjeksiyon motor çalışır vaziyette iken sürekli ötüyor.Bunun sebebi nedir acaba ?