inşallah kardeşim dualarım seninleShrieker' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan; darısı da bizim başımıza![]()
(İnşallah yaz sonuna:mrgreen: )
sağolsın kardeşşim km si 4500 inşallah bulursun bende arıyorum 3 tane birden buldum kismet bunaymışCarlitoturco' Alıntı:"Zanlı" arkadaşım, motoru söylediğin niteliklere göre çok uygun bulmuşsun, KM'side azsa mükemmel fiyata almışsın. Bende 2.el 3500 ytl civarı cbr alacağım, inş. bulurum. İlk önce ehliyeti bekliyorum. Kısmetse ağustos ortası alacağım. Arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum, bilgisi olan varsa Regal Raptor hakknda benimle paylaşır mı? Nasıl bir motor?
Regal RaptoRA Çin ama kaliteli Çin diyolar görünüş açısından benden 10 puan alıyolar kendi kategorisinde benceCarlitoturco' Alıntı:"Zanlı" arkadaşım, motoru söylediğin niteliklere göre çok uygun bulmuşsun, KM'side azsa mükemmel fiyata almışsın. Bende 2.el 3500 ytl civarı cbr alacağım, inş. bulurum. İlk önce ehliyeti bekliyorum. Kısmetse ağustos ortası alacağım. Arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum, bilgisi olan varsa Regal Raptor hakknda benimle paylaşır mı? Nasıl bir motor?
»-ZaNLI-»' Alıntı:bende aranıza katıldım yer açın kardeşinize aldım sonunda 2006 model 4 aylık makine 3500 ytl yeservise göstermiş bizim birader sorun yok yarın teslim alıyorum
ozysea' Alıntı:slm arkadaşlar nasılsınız ben bugün motorumda bişi fark ettim normal şartlarda 125 km yi gördüm 9000 devirde üzerine çıkmadım fakat debriyaj boşluğum azdı boşluğu birazdaha arttırdım normalden birazdaha fazla motor roket oldu otobanda deneme yapıcam tahminim bu şekilde 150 160 çok rahat yapacak sonuçtan sizleride haberdar ederim bende çok merak ediyorum
Repsol iyi seçim arkadaşım ,,bende baştan sevmemiştim repsolu ama ilgi ve alaka çok olunca repsola karşı bende tuttum repsol renklisini..Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsunspedygonzales' Alıntı:herhalde cbr 125 doğru seçim en yakın zamanda alacağım repsol daha sportif geldi bana yazdıklarınızı okuyunca daha bi heyecanlandım
sağol kardeşim işallah alırımda birlikte gezerizzblackhawk' Alıntı:Repsol iyi seçim arkadaşım ,,bende baştan sevmemiştim repsolu ama ilgi ve alaka çok olunca repsola karşı bende tuttum repsol renklisini..Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun
buradan görebilirsin benim repsol u http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=263208#post263208