evet arkadaşlar sizlere 18. haziran pazar günü kendi çapımızda yapmış olduğumuz gezinin fotolarını bilgisayarımın dün yapmış olduğu azizlikten dolayı birgün tehirli veriyorum umarım beğenirsiniz...:cat:
şimdi saat 12.00 da önceden kararlaştırmış olduğumuz üç arkadaş üç motorla buluşacağımız yere vardığımızda bide baktımki bi sorun var üç kişi var ama motorlardanbiri yok arkadaşın çin malı scooteri ne yaptıysa çalışmamış bende onu artçı olarak yanıma aldım :queen:
yalnız bir sorun vardı rotamızda olan tatvan - ahlat yolculuğu sırasında yemek yiyebileceğimiz çok iyi bir yer yok bende arkadaşlara bir teklifte bulundum ilk önce tatvana 28 km uzaklıkta olan ve tatvan ahlat rotasının zıt yönünde bulunan bitlise BÜRYAN yemeğe ( bitlisin en meşhur yemeğidir :queen: ) ondan sonra hiç ara vermeden bitlisten tatvana ordanda tatvana 65 km uzaklıkta olan ahlata selçuklu diyarına gitmeyi teklif ettim hemen kabul gören bu teklif derhal tarafımdan uygulamaya konulmuştu :queen:
ahada ilk resimler tarihi bitlis çarşısında bitlisin en eski büryancısı olan muhyettin ustanın orda buyan yemek için durduğumuzda bizim küheylenlar :queen:
buradada biz buryan yerkene ilk fotoyu ben çektim yalnız ikincisinde garson biraz fotoyu güzel çekemedi gibi neyse ahada biz ve büryanlar :queen:
neyse yemeğimizi bir güzel yiyip üstüne çayımızı içtikten sonra ver elini ahlat yapmöak için yoa koyulduk
sonra bitlis ve tatvan'ın tam arasında bulunan tarihi ALEMAN HANI na bi foto çekmek üzere durduk ( tabi benim zorumla :queen: )
ahada benim artçım eren ... hanın kapısında
ben ve mondial kn 150 sahibi ve yol boyunca biz iki kişi olmamıza rağmen bizi bir türlü yakalayamıyan MUHSİN abim :queen:
buda ben motorların başını beklerken hani kaçmasınlar diye :queen:

buda sitenin reklamı olsun mankenlik ücreti almıyorum :queen:
bu resimleri çekerken tarihi han'ın çökme tehlikesi aklımıza geldi ve tekrardan yola koyulduk :queen:
ve işte geldik burası ahlat selçuklu mimarisi hertarafında olan bu ilçede sadece bir kaç resim çekebildim etraf kız doluydu kafamızı kaldıramıyoduk çok fazla göz üzerimizde vardı nazara gelecez diye çok korktum :queen:

bu manzaraya bakarmısınız yemyeşil bir doğa arkada van gölü

işte bu güzel mekanda bir kaçtanede benim resmim kendim diye söylemiyorum çok yakışıklıyım kahretsin yaw :queen:
t-short teki reflektör hakkaten işe yarıyomuş :queen:
sonradan yukarı şehitliğe çıktık oradaki şehitlrimizin ruhuna dualarımızı ettikten sonra bu muhteşem doğanın yanında bir kaç resim daha aldım
canım türkiyem :rendeer:
son olarak anıtaki bu şiirle fotoğraflarımı sonlandırıyorum
buradan çıktıktan sonra fotoğraf çekmedim fakat ahlat çarşısındada epey bi gezdikten sonra tatvana geri döndük
hayatımdaki en güzel günlerden biriydi motorumun ne kadar harika bir makina olduğunu tekrardan anladım yol boyunca ben ve artçım hiç rahatsız olmadık yaklaşık 186 km yol yaptım toplam 15 ytl benzin harcadım ve ben 95 kg artçım 75 kg dı saatte 110 - 120 km /h altına hiç düşmedim e 150 cc lik mondial marka arkadaşımın tekbaşına kullandığı motoru yol boyunca hep beklemek zorunda kaldım be bırakın beni geçmeyi takip bile edemiyodu daha ben ne söyliyeyim HONDA CBR 125 R ... HONDA HAYAT ONDA :queen: