Abi ben makineyi rodajda sanırsam biraz fazla zorlamıştım.Hatta eksozda da bazı yerlerde sarılıklar mevcut şu an.Sence bir zararı varmıdır ve olmuşmudur.ozaktasi' Alıntı:Rodajda makina çok ısınmasın
mihaink' Alıntı:Garanti kapsamında standart servis ücretleri ve kaç km de bir servise gitmek gerektiği hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Bu arada blackhawk eksoz izolasyonun çok güzel olmuş
Arkadaşım bu cbr topiğini baştan sona doğru tek tek okursan aklından geçen tüm soruların cevaplarının mevcut olduğunu göreceksin.....mihaink' Alıntı:Aranızda 140 kmh üstüne çıkan oldu mu?
Geçen gün mecidiyeköyde tanıştığım bir cbr kullanıcısı 170 kmh çıktığını söyledi, iki kişi ile 140 kmh yapmış.
abicim sende benim gibi yap.şimdi yaz sezonu millet gaza geldiCBR125RCI' Alıntı:97 ci sayfadaki mesajıma kimse yanıt yazmamış neden acaba,olsun arkadaşlar canınız sağolsun,yanıtlamayın bakalım iyi günlerrrrrrrrrrr
blackhawk' Alıntı:Abi ben makineyi rodajda sanırsam biraz fazla zorlamıştım.Hatta eksozda da bazı yerlerde sarılıklar mevcut şu an.Sence bir zararı varmıdır ve olmuşmudur.
Ayrıca benim motor şu an 2-3-4 ncü vitezde biraz gaz yememezlik dağa doğrusu geç hızlanma söz konusu acaba nedendir.Bu gün şu ngk mı idi o bujidende taktım ayni.acaba benzindenmi diyeceğim....Ama bimiyorum eğer bilgi verirsen sevinirim...

ferjovi' Alıntı:arkadaşlar bir sualim olacak. hatta bir kaç tane
- motor 2400 km ye geldi abartısız son 1000 km dir viteslere zor geçiyor.
- motor stopr ettiğimde 1 den veya 2 den boşa alamıyom hiç bit şekilde geçmiyor
- relanti devrini serviste 1200 dd filan yaptılar ama motor sıcakken bile ışıkta filan durduğumda stop ediyor