Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@hmedim' Alıntı:
rotanı belirledinmi tatvan üzeri geçersen mutlaka uğra zaten tam benim mağazanın önünden geçeceksin ilk tatvanın girişinde :cat:

tabii geçeceğim arkadaşım ne demek......dur hemen haritayı ekleyim

Yol üzerinde üylerimizden kimse denk geliyorsa mesajlarınızı yazın uğrarım...(@hmedim senin yazmana gerek yok zaten uğrayacağım :queen: ):

vankale9yg.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mıllet merhaba..

Bu pazar Yakacık ta bır mangal olayına girmeyi planlıyoruz.. Bizim grup olaya gırerse ona gore bır planlama yapalım dıyoruz.. Ne dıyorsunuz katılım olur mu?

boy

@blackhawk
Hoşgeldin aramıza ...şu modifiyeler konusunda her parçayı fotoğraflı ve maliyetlerini açıklaycı bilgilerle bize dönmeni bekliyoruz.
onurgms arkadaşım, bu bahsettiğin modifikasyonlar hakkında resimli ve detaylı bilgi verirsen seviniriz.

selam arkadaşlar...bende dün cbr 125 r repsol alıp aranıza katıldım :)
yeni bir cbr cı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum...ilk motorum o yüzden oldukça cahilim :)

hoşgeldiniz ayko ve groovy . hayatınızın en doğru kararlarından birini verdiğiniz için sizi tebrik ederim.:cat:

zeronero' Alıntı:
hoşgeldiniz ayko ve groovy . hayatınızın en doğru kararlarından birini verdiğiniz için sizi tebrik ederim.:cat:

eyvallah :) forumu genel olarak okudum ama gene de kısa bir özet beklemekteyim tecrübeli arkadaşlardan..."şu km. ye kadar bu devri gecme şunu şöle yap" falan gibi basit ama bilmediğim bi sürü şey olduğuna eminim :)

ben motorumu 7.10.2005 de almıştım.ozamandan beri kullanıyorum.ama en fazla 3 tane görmüşümdür.izmirdeki bütün 125 r cılarla tanışmak isterim.böle toplantılar düzenlenmiyormu hiç.

ZZR

CBR 125 R ciler Biraz sanki haddinden fazLa Motorlarını öVüyorlar gibi geldi bana :)

övülmeyecek makina değil dadeğil :)

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
CBR 125 R ciler Biraz sanki haddinden fazLa Motorlarını öVüyorlar gibi geldi bana :)
hayabusa sahipleri de zzr1400 forumuna girip senin yaptığını yapıyolar mı acaba ? :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:

övülmeyecek makina değil dadeğil :)

ya arkadaşım sanki görende zzr1400 motoru var diyecek hayal ürünü bunlar bırak bu sevdaları varsa şöyle üzerinde bir resim cektir yollada görelim
bu tez senin bu görüşünü çürütür bence

bosverin arkadaslar zzr1400 hosgeldiniz aramıza

evet ya bencede konusup duruyo bencede bi resmni koysada bizde gorsek 1400 mu 400 mu herne varsa

Son düzenleme:
aman diyim yeni alan arkadaslar merkeze ehliyetiniz yoksa motorla gitmeyin polisler sagolsun sizi motordan sogutmak için ellerinden ne geliyosa yapıyolar gecen hafta ehliyet yetersizliginden 600 milyon ceza yedim BUKADAR ACIMASIZ OLUNMAZ ama suan ehliyet kusrsuna gidiyorum temmuzda sınav var alınca ehliyeti ozellikle durdursun diye arıza trafik oldukları yerde:cherry: n gecicem

ne hayabusası , 1400 ü kardeşim bu arkadaş rüya görüyo işte. bisikleti bile yok bunun. yaw halbuki ne var bu kadar atacak, benim mobiletim bile olsa ( yeterki çin malı olmasın) gururla avatarıma yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar