CBR125RCI' Alıntı:yorumlarınızı bekliyorum geldiğimde okurum dedim,geldimki hiç yorum yok neden acaba,yoksa kimse beni umursamıyormu haa:rendeer:
CBR125RCI' Alıntı:yorumlarınızı bekliyorum geldiğimde okurum dedim,geldimki hiç yorum yok neden acaba,yoksa kimse beni umursamıyormu haa:rendeer:
arkadaslar benim motorla ilkdefa pazar gunu uzun bi yolda basma sansı buldum yalnız dikkatimi ceken bişey oldu en fazla rampa asgı 120 (forumlarda okudugum kadarıyla 150 goren arkadaslar varmıs) bastıgını gordum sizce normalmi yoksa pazar gunu arkadasın soyledigi gibi motor henuz acılmamısmı motoru saglıklı bi şekilde acmak için kac bin devirde vites degiştirmem lazım acaba
bu soruyu daha oncede sormustum ama arkadaslar cvplamadılar bidaha sorayım dedim.....
onurgms' Alıntı:Merhaba arkadaşlar herkese selam. Ben dün Cbr 125 R motorsiklet satın aldım. Turuncu siyah rengini aldım ama henüz teslim almadım motoru. İşallah 2 gün içinde alacağım. Motor bana toplam 6.500 ytl'ye geldi. Motorsiklet, kask, mont, bellik, eldiven, Lastik, egzoz, hava filtresi. Arka lastiği öne aldırdım, arkaya 130-70-17 lastik sipariş ettim, performans egzozu ve hava filtresi sipariş ettim. hepsi hazır halde teslim alacağım motoru. Size bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...
1. Bu yaptığım değişiklikler sizce zarar verir mi? Özellikle lastikler?
2. Uzun zamandır motorsiklet kullanıyorum ama ilk vitesli motosikletim bu, sizce sorun yaşarmıyım?
3. En önemli ve en çok öğremek istediğim soruyu soruyorumBiri bana şu rodaj işini tam olarak anlatsın lütfen. Şimdi ben nelere dikkat etmeliyim? kaç km rodaj süresi? Lütfen tam olarak biri bana bu işi anlatsın. Birde ben motoru alınca uzun yola gitmeyi düşünüyorum, rodajı bitmeden uzun yola çıkmak sakıncalımı sizce?
Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ediyorum... İyigünler...
Hoşgeldin aramıza ...şu modifiyeler konusunda her parçayı fotoğraflı ve maliyetlerini açıklaycı bilgilerle bize dönmeni bekliyoruz.onurgms' Alıntı:Motorsiklet, kask, mont, bellik, eldiven, Lastik, egzoz, hava filtresi. Arka lastiği öne aldırdım, arkaya 130-70-17 lastik sipariş ettim, performans egzozu ve hava filtresi sipariş ettim. hepsi hazır halde teslim alacağım motoru. ...
Evet çok doğru ben daha ilk gün yatırdım motoru..Allahtan çizik bile olmadı..Herkez yok ne güzel motor,Yok küçük değilmi bu(Sanane kardeşim para benim değil mi) Yok bende alacağım (al ozamaan beee) yok ben bunu geçerim (diyenlerde ne dediğini bilmiyor):queen: :queen: :queen: falan filan bence nazar boncuğu şart.....trexsis' Alıntı:bi nazar boncugu sart cunku milletin gozu kalıyo
blackhawk' Alıntı:Evet çok doğru ben daha ilk gün yatırdım motoru..Allahtan çizik bile olmadı..Herkez yok ne güzel motor,Yok küçük değilmi bu(Sanane kardeşim para benim değil mi) Yok bende alacağım (al ozamaan beee) yok ben bunu geçerim (diyenlerde ne dediğini bilmiyor):queen: :queen: :queen: falan filan bence nazar boncuğu şart.....
praetorian' Alıntı:oldururum ben oadamı benım motoruma yapsın arkadas markadas dınlemem alırım asagı))yenı arkadasımız hosgeldın su hava fıltresının kazandırdıklarını anlatırsın bana bı ara..bıde bısı sorcam lastıkler on arka dıe ayrılmıomu?yanı arkadakı lastıgı one takmak sorun yaratmazmı??
blackhawk' Alıntı:Ç.kale - Van turu hehe