abı cok guselmıs hayırlı olsun.. orda gozun hızasında sıyah bısı var gunes ıcın mı yoksa benım gozummu yanılıo
Gözün sağlam abi yanılmıyorsun orda ikinci vizör var tepeden bir anahtar vasıtası ile aşağı indiriyorsun gizli yuvasından güneşlik......:cat:praetorian' Alıntı:orda gozun hızasında sıyah bısı var gunes ıcın mı yoksa benım gozummu yanılıo
H@S@N' Alıntı:tekrar tam olarak kaça malolduğunu kargo falan yazarsan sevinirim:rendeer: :rendeer: :rendeer:
tronic' Alıntı:arkadaşlar ben de bugün teslim aldım cbr 125 i. Bir de merak ettiğim bir şey var.Yıldız Teknik Üniversitesi'nde bir cbr repsol var.Sahibi acaba buralarda mı?Geçen gün gördüm eğer burdaysa tanışmak isterim.
yorumlarınızı bekliyorum geldiğimde okurum dedim,geldimki hiç yorum yok neden acaba,yoksa kimse beni umursamıyormu haa:rendeer:CBR125RCI' Alıntı:belki inanmazsınız ama yinede yazacağım bunu millet duysun,bizim topick te üyemiz olan ishak nergiz abim arkadaşım 1 ay falan oldu cbr125 r cı gidip antepten alıp geldi,erzincana gelene kadar 60kmh 70kmh hızla geldi ve geldikten bir kaç gün sonra MZ leri bilirsiniz 301 lik MZ le kapıştırdılar hemde rampaya yukarı sizce hangisi geçmiştir.tabiki CBR125RRR bana inanmazsanız ishak abime sorabilirsiniz 125cc karşı 301cclik MZ .nasıl ama yorumlarınızı yazınız.ben şimdi yemek dağıtmaya gidiyorum geldiğimde okurum yorumlarınızı hoşçakalın ALLAH aemanet olun kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum:rendeer: