Benimkiler motor alacağımı bilmiyor, aldıktan 1-2 sene sonra aldığımı belki söylerim. Ben ailemden ayrı yaşıyorum, muhtmelen sen birlikte yaşıyorsun. İnan zor durumdasın ama trafikte olan kazalarda sadece motorlular zarara uğramıyor, hatta araçların kaza yapma oranları muhtemelen daha fazladır. Ayrıca her an risk altındayız, şu an deprem olsa bina kafamıza çökse, suçu evde bulunmamıza mı bağlıyacağız? Çok saçma olur, yani bu iş biraz kader meselesi, her motosikletli ölüyor ya da sakat mı kalıyor? Tabii ki öncelikle bu işi iyi öğrenmen gerekir, yani kullanmayı kastediyorum. Benimkiler Zamanında Benim araç kullanmama da karşıydılar, şimdi beraber bir yere giderken, benim kullanmamı isteyen yine onlar, anlayacağın bu işi yaptırabilme gücü yine sende saklı. Konuyla ilgisi yok ama yazasım geldi, şu an belki bana eş kategoride araç ve motor önerseler, kesinlikle motoru seçerim. Bu işin heyecanı başka, dayım 55 yaşında puch moped motorla kullanmaya başladı, şimdi 60 yaşında altında yamaha yzf r1'i var (1000cc.), sanırım bu örnek bu aşkı en iyi açıklar.