peki bir dusun arkadas aldı cbr yı kullanmayıda bilmiyor dustu allahkorusun kırıldı motorun sagı solu yazık değilmi parçaları ucuz olan bır alet değilkıGirdap_R1' Alıntı:extrasyon motor kullanmayı öğrenmeden almadan motor alma deyipde arkasaşın heyecanını kırma benceben olsam ehliyetim olmasada motor kullanmayı bilmesemde altımda 600-1000 cc lik motor yok. dikkatlice kullanmaya çalışırım bir alnda sokağın varsa sokakta 125 cc lik bir motor dikatlice öğrenmeye çalış bence. Zaten kursdada biraz da olsa öğreneceksin.
reis emın olkı makınayı hıc zorlamıyosun ben 11 bıne gelmeden vitez atmıyoruum uzun yolda zorlayan galıba benımARCHANGEL' Alıntı:Arkadaşlar benim motor geleli iki gün oldu,daha önce hayatımda hiç motor kullanmadım desem yeri( bir iki defa scooter kullandım max. 5 dakika) motor ilk geldiğinde herhalde bayağı zorlanacağım diye düşündüm ama motora ilk oturmamda 3. vitese çıktım 70 falan yaptım herhalde,bugünde iki üç defa kullandım iyice alıştım, tabi kullandığım yerler sakin pek fazla trafiğin olmadığı yerler bence ilk kullanacak arkadaşlar trafiğin olmadığı araçların pek kullanmadını yerleri seçerlerse sanırım daha rahat edecekler.Ancak emin olun sadığınız kadar zor değil tabi buna CBR nin katkısıda tartışılmaz kullanımı çok basit,Ama benim burdaki tecrübeli motorcu arkadaşlara bir sorum olacak, birinci viteste motor çok az hızlanıyor hemen ikiyi kalkar kalkmaz ikiyi istiyor bu normalmi ? (ya arkadaşım ilk defa motor kullanıyorum diyosun nerden çıkardın ikiyi isteğini diyosanız nerdeyse 7 senedir araba kullanıyorum hemen hemen aynılar ondan.) birde ortalama 7-8 bin devirde vites değiştiriyorum çok mu zorluyorum sizce ?:queen: Çok konuştum galiba ama bir şey daha var salı günü kask ve mont alalcağım nerden almamı önerirsiniz ? genelde herkes sirkeciye git diyor ama işin aslı nedir.Sanırım total 150 ytl kask için ortalama 200-250 ytl de mont için bütçe ayırabiliyorum.Tabiki nontu Kredi kartıyla alabiyorum..:queen:
sana katılıyorum gerçekten makınan bparçaları dığerlerıne gore pahalı dıkkatlı olmak gerekkliGirdap_R1' Alıntı:Valla bende alırsam dişimden tırnağımdan arttırdıklarımla alacam bende motorsiklet kullanmayı bilmiyorum ama kullanmayı öğrenmeden alırsam eğer ya birinden yardım alırım yada kendi başıma yavaş yavaş öğrenirim
mont kesınlıkle gıyın derim onece guvenlık sen nasıl bır mont dusunuyorsun kaç bedenCarlitoturco' Alıntı:Mont neden alıyosnuz? Görüntü için mi, pek anlayamadım, rüzgardan dolayı mı yoksa gece parlaması için mi ya da güvenlik (korunma) için mi? Adapazarında kullanırken mont giyen hiç motorlu görmemiştim. :silent:
Kanguru derisi kaygan ve içinde plastikler olan bişey bu montlar iyidir yani:wiinkk:ARCHANGEL' Alıntı:extrasyon desteğin için tşk ama ben deri istemiyorum bir önceki mesajımdaki nicon montun kumaşında olmasını istiyorum,yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sanki deri montlar biraz daha gösteriş için gibi geliyor sırt koruması ve yan korumalar yok sanki yanlış mıyım ?