yakısıolar
duzgun kalıtede foto ısterız!!!!
kanka bak sana hemen birfikir veriim gerçeklestir git iş bankasına kıredı başvurusunbda bulun 5 mılyar cek 36 ayda ödeyecegını söyle buda sanna ortalama 170 ytl aylık taksıt ımkanı sunar sen hemen cbr ne kavusursunn hemde 36 ayda yavas yavas ödersınDİSTURBED' Alıntı:arkadaslar meraba tekrar ben izmir 'den DİSTURBED
ŞİMDİ SİZE CBR 125R yi tanıdıktan sonraki yasamımı anlatıyorum.....
__izmirde özel bir şirkette part time olarak calısıyor ve ayda 330 ytl ye yakın para alıyorum
__ege unı de ögrencıyım ve calıstıgım ıcın ailemden para almıyorum
__cbr 125 r almak için kazandıgım bu paranın 200 ytl sını her ay kenarıya koyuyorum.
__bana kalan tutar genelde 125 veya 130 ytl halıyle yetmıyor yol parası vs cok gıderlerım var ama cbr ıcın deger....
__ daha baska yakısıklı bır cocugum ve 20 yasımdayım taliplerim cok fazla fakat ben cbr ye kavusmak için hiçbir kızla tanışmıyorum adeta kacarcasına uzaklasıyorum vııııınnnnnn
__ sınavlara calısmayıp bu forumu takıp edıyorum(para harcamamak için( )
__ en iyi rating alan bu forum tabıkı cbr 125 r sayesınde bu forumun kırlenmesıne izin vermeyelım..
__ kawasakı1400 veya kaptan44 gibi kişileri yaptıkları davranıslardan ötürü kınıyorum..
HERKESE CBR 125 R İLE İYİ SÜRÜŞLER
EGER BENDE ERİYİP GİTMESSEM PARA BİRİKTİRİRKEN, YANINIZA KATILACAGIM.. İYİ SÜRÜŞLER.......

Boşver sen onu forum zaten otomatik 640x480 yapıyor. Bana kask lazım yurt dışından iyi bir tane kask, yani en ucuz iyi bir kask ne kadara getirebilirsin.extrasyon' Alıntı:KANKA RESİMKOYMAYI YENI OĞRENDIK DAHA PİKSELİDE KUCULTMEYI OGRENSEKKOYACAZ AMA BİLMİOZ BI ÖĞRETENIMIZ YOKKI:queen: