Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

maşallah topiğin durumuna bak :queen:

Konuyu Toplam 19 üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
@hmedim, back street boys, blackhawk, BLACK_ICE, Bugaloo, Carcharoth, CBR125RCI, GorkeM, johny, leventsakici, masumserseri17, noyem, onur87, PcKopatGhostRider, praetorian, SLyther, sılwerbeat, trexsis

abi be bu siyahı çok güzel modifiye etmişler tek kusuru yazın bu çok güneş çeker malum ateş topunun üzerinde gibi olur insan :queen:

Son düzenleme:
siyahın elcıkler super ya..bıde benım dusundugum baska bısı yapmıslar camın rengını degıstırmeyı..adamlar yapıo ya:)

tam bende olemı ole oluo bılmıorum resımler sayfa duzenını bıraz genısletmıs sankı:))kucultulmeden mı koydunuz??

Son düzenleme:
Selam motorum bugün 4000 bakımıa girdi.Yağ değişti,hava filtresi temizlendi,lastiklerin hava basıncı ölçüldü,farlar kontrol edildi,frenler kontro ledildi ve yağlandı, 45 ytl tuttu.Ve hatta % 10 honda tr çapında başlattığı servis ücretlerinde indirimle beraber...

hayırlı olsun bıraz rahatlamıstır makıne heralde yagı fln degısınce??45 ytl cok pahalı deıl yanı soucta 4000km de bır gıdılıo servıse..

back street bu aynalar orjinal honda aynasımı yoksa baska motorunmu kendinmi taktın yoksa servisemi taktırdın

pardon back street bu motor senin degildi demi foto sadece bunlar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar sizden ricam Resimleri yan yana eklemeyin alt alta ekleyin sayfa düzeni çok kötü oluyor

13 yıl önce

backstreetboys resimler için tşkler benim demek istediğimde buydu. aynalar boyle çok daha guzel duruyo

arkadaşlar resimleri begendiğiniz için teşekkürler bende sizle aynı fikirdeyim aynalar grenaja daha çok yakışıyor resimleri daha düzenli koymaya dikat gösterecem saygılar:)

ZZR

DeLikanli'lik Ne Racon Kesmek, Ne Adam Dövmek-Ne Adam Yaralamak- Ne Adam Öldürmek, Nede içki içip sağa Sola Sataşmaktir... DeLikanli'lik Koltuğunun Altina ßir Ekmek Alip Evinin Yolunu Tutmaktir.. DeLikanli'lik ßudur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu yazdıklarını bu topikte olanların çoğu biliyordur zaten...Herkeste etten kemiktendir..El elden üstündür arşa varana kadar...Adam gibi adam delikanlıdır zaten...ZZR1400....

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
Bende onu belirtiyordum zaten

Belirtmeni kim istediki senden .:pr: :pr: :pr: :queen:

yahu ben neden avatarımı değiştiremiyorum !!!!!!KAPALI gözküyor avatar yükleme sekmesi......yardımmmmm

KAPTAN44 sen bilirsin bu işi herşeye maydonoz oluyon ya hadi bunada olda bir işe yara bariii

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar