Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet kardes aynalar konusuda onemli bence bunları nasıl degiştirmeliyiz bilmiyorum sevise sormak lazım yalnız bildigim tek sey granaj biraz dar oldugu için diger buyuklerde oldugu gibi granaja aynaları takarsak arkadakileri gostermiycegi herhalde sadece kendimizi goruruz gibi geliyo bana

merhaba

merhaba honda cbr 125 cılar ..bende bu motora gönül veren birisi olarak aranıza katılmak istedim..

İstanbul beylikdüzünde oturuyorum ve zincirlikuyuda çalışıyorum ve bu mesafeyi cbr 125 ile katetmekten büyük zevk alıyorum...

bu topic yeni dikkatimi çekti ve ilk 25 sayfayı soluksuz okudum ..şu an için fazla vaktim olmadığından devam edemedim ama mutlaka okuyacağım ...

belki yapıyorsunuzdur ama gönül isterki tüm cbr 125 sahipleri toplanıp geziler yapıp tanışıp kaynaşarak güzel vakit geçirelim...

herkese hayırlı ..kazasız belasız günler dilerim...

Levent Sakıcı

siyah - honda cbr 125
[email protected]

Carlitoturco' Alıntı:
Bu konu altında yazan 2 kişiden biri CBR sahibi, bunca insan arasında 1 kişi bile aynaları değiştirmedi mi ya? Motoru aldığım ilk ay ilk işim aynaları değiştirmek olacak. Değiştiren varsa resimlerini koyar mı? Ayrıca İst.'da ise nerede ve kaça yaptırdığını?

Sanıyorum şu anda değiştiren yok ama konuyu blackhawk gelince sorabilirsin...Saıyorum o aynaları kafa grenajına almak istiyordu...:wiinkk:

evet arkadaslar cvp yokmu hiç kimse ayna degiştirmedi mi bugune kadar be yawww:queen:

arkadaşlar size katılıyorum orjinal aynalar mobilet aynası gibi duruyor bence bu aynalar çok yakışmış sizce ?

guzel gibi gozukuyo ama biraz uzaktan fotosu yokmu bu makinanın tam anlasılamıyor nasıl durdugu

trexsis' Alıntı:
evet arkadaslar cvp yokmu hiç kimse ayna degiştirmedi mi bugune kadar be yawww:queen:
O farın üstündeki yerde yer var mı ki takmaya

Bu arada konuyu 15 kişi okuyor

SAKAL, back street boys, BLaCK_j.W.a, Carlitoturco, fb49, ishaknergiz, johny, leventsakici, okan4037, trexsis

peki bu tur aynalar kendi servislerinden bulunabiliyomu ayrıca dikkatimi cekti jantlar falanda degişik senmi degiştirdin bunları ve nekadara mal oluyo ortalama. yalnız bana kalırsa o arkadaki spetlik biraz işi bozmus bu motor kurye işi içinmi kullanılıyo?

back street kardesim cvp vercenmi jantlar boyama sanırım tekerlerde bi degişiklik yapıldımı makinanın o belli olmuyorda aynalar gusell olmus

arkadaşım motor benim değil aslında benim cbr 125 im bile yok bu fotoları yabancı siteleden araştırıp buldum yalnız bi cbr 125 600 lük aynası takıldıgını görmüştüm fenada gözükmüyordu :pale:

selam arkadaslar.... ben de yakinda umarim bir terslik çıkmazsa aranıza katılıyorum... Temmuzda A2 ehlietim de tamam. Ama istanbulda güvenilir , ödeme sekileri uygun bi motorsklet bayisi bilmiyorum ne yazıkki =( ... Bana bilgi verebilirseniz bu konuda sevinirim.

honda-cbr125-05-bikepics-494665.jpg

GorkeM' Alıntı:
selam arkadaslar.... ben de yakinda umarim bir terslik çıkmazsa aranıza katılıyorum... Temmuzda A2 ehlietim de tamam. Ama istanbulda güvenilir , ödeme sekileri uygun bi motorsklet bayisi bilmiyorum ne yazıkki =( ... Bana bilgi verebilirseniz bu konuda sevinirim.

Arkadaşım selam..bağcılar istoç ta honda özen var ..ben oradan aldım..tavsiye ederim...güvenilir...işin uzmanı bir yer...

İstoç Toptancılar çarşısı 6.ada no 1 bağcılar...0 212 659 41 42

leventsakici' Alıntı:
Arkadaşım selam..bağcılar istoç ta honda özen var ..ben oradan aldım..tavsiye ederim...güvenilir...işin uzmanı bir yer...

İstoç Toptancılar çarşısı 6.ada no 1 bağcılar...0 212 659 41 42

Hmm tesekkrler. bu hafta içi hepsini araştırmaya başlamayı planlıyorum çıkıp. Kadiköyde stadın orada da var barkaç tane onlara da bakıcam... Umarım Temmuz gibi aranızda olurum =)

bir de ne kadara hallettin , odeme sekillerini nasil yaptin anlatabilirmisin? ... istersen msn adresimden de konusabiliriz: [email protected]

Son düzenleme:
cbr 125 olan arkadaslar motor ustunde degişiklik yapan varsa lutfen buraya resimlerini ekleyebilirlermi

bide direk sayfaya resim eklemeyi bi arkadasımız acıklarsa sevinirim

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ben aynaları değiştirmekten vazgeçtim.Çünkü hiç bir yerde bulamadım buralarda.Ve üzerindeki orjinalleri söktüm ve yerine mondail 100 lük motorların aynasından aldım ve taktım.Daha küçük boyut ve daha alımlı durdu.Selamlar.

dsc054721pq.jpg

dsc053342al.jpg

dsc051465fc.jpg

dsc049761dq.jpg

dsc047598ev.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar