Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba cbr kullanıcı dostlar. bende 15 gun kadar önce cbr 125 aldım. 2006 model. motorun son hızı 100 105 anca. motordan pek anlamam. o yuzden sıze sorayım dedım. bu motorun benzin muslugu falan neresınde. bilen var mı. bulamadım ben. benzınden kaynaklanıyor olabilir dedi bazı arkadaşlar. ayrıca hava filtresini yada karbüratoru falan kendım temızleyemzmıyım. nasıl yapacagım.. yardım edin. birde bu arka firenın yag kutusundakı yag lower altına inmiş. yagı nerden koycam. hangi yagdan koydurmam lazım.

ls2 kask kullanıyorum az ónce cok fena buhar yaptı, yüksek hızda azalıyo ama. anlamadım giti var mı bi formülü, agızdaki de kafadaki de havalandırması acık.

Sabah 8 de yenibosna dan bayrampaşaya geldim, o trafikte hic duraklamadan gelebilmek nası bi duygudur yaa :) ilk kez ehliyetle trafige cıktım aralara da girdim emniyet şeridinden de bastım. Bu motoru almama vesile olan zippos ve pain e tesekkürlerr... cok duamı aliyosunuz hocamm idolümsünüz...

Sabah 8 de yenibosna dan bayrampaşaya geldim, o trafikte hic duraklamadan gelebilmek nası bi duygudur yaa :) ilk kez ehliyetle trafige cıktım aralara da girdim emniyet şeridinden de bastım. Bu motoru almama vesile olan zippos ve pain e tesekkürlerr... cok duamı aliyosunuz hocamm idolümsünüz...

Motosikletin hayırlı olsun arkadaşım. Kaç model kaç km'de kaç liraya aldınız acaba?
Cbr125 güzel motordur. Sahibini benzin alma harici istenmediği sürece durdurmaz :)

Eyvallah saolun, benim ehliyet yeni, motoru 3 ay ónce 6200 e 2 bin km de aldım. suan 6 aylık. beyaz...

Kazasız belasız kullan dostum,tekerin daima düz bassın :cat:

Merkez camiine yakınım, tam adres istersen, tuna lisesi arka sokagında lastikcinin yanı, hisar lokantası. cay icmeye beklerim her zaman :)

ya ben trafikte emniyet şeridine girmeye tırsıyorum ya ceza geliyo mu bize ?

ya ben trafikte emniyet şeridine girmeye tırsıyorum ya ceza geliyo mu bize ?

Valla o konuda ben de tereddütlüydüm hocam bugün e5 te bütün arabalar dururken ben 90 la emniyet şeridinden devam ediyordum merterin ilersinde edirne istikametinde polis vardı yavaşladım heyecan yapım :D
polis arabanın yanındaydı kenara çekilip yol verdi rahat geçeyim diye geçip yine emniyetten devam ettim :)

Valla o konuda ben de tereddütlüydüm hocam bugün e5 te bütün arabalar dururken ben 90 la emniyet şeridinden devam ediyordum merterin ilersinde edirne istikametinde polis vardı yavaşladım heyecan yapım :D
polis arabanın yanındaydı kenara çekilip yol verdi rahat geçeyim diye geçip yine emniyetten devam ettim :)

:D aynı şekilde bende emniyetten giderken polis görünce hemen içerilere kaçıyorum ya görürde ceza yedirirlerse diye ama şu konunun kesin cevabı olsa süper olcak :)
bilen arkadaşlarımız var mı ?

:D aynı şekilde bende emniyetten giderken polis görünce hemen içerilere kaçıyorum ya görürde ceza yedirirlerse diye ama şu konunun kesin cevabı olsa süper olcak :)
bilen arkadaşlarımız var mı ?

Kolay kolay bişi demezler,arkadaşa yaptıkları gibi yol veriyorlar genelde:D Ama şans kılıda denk gelebilir.Emniyet şeridinde kamera varsa onun affı yok,yersin cezayı.Şahsi tavsiyemde trafik tamamen kilit olmadan emniyet şeridi kullanılmaması ve kullanıyorsan bile 50-60 gibi hızları geçmemen.Emniyet şeridinde ezilen çok insan var yavaş giderken hem emniyete atlayanlardan kaçabilirsin hem kamera varsa görürsün hem de polis.

@cardifion Estağfurullah kardeşim ne demek,hayırlı olsun motorun güle güle kullan.

Yarın aksam sipariş ettiğim malzemeler gelirse bi terslik olmaz ise CBR ile biraz Uçuşa geçeceğim.

Kanat mi siparis ettin mehmet :) hayirdir nereye yolculuk
Akü sipariş ettim. 12V 6 Amper. Motorun elektiriktekı sıkıntısı aküymüş. 2 tane 12v 4 AMPER AKÜ İLE ÇALIŞTIRDIM motoru 1 aydır. Aküm halen gelmedi. Bendekı şanssızlıktan. Motoru Kız gibi yaptım. Karabük'e 2 tanede daha CBR kazandırdım. Yaz Kış geziyoruz arkadaslarla çok eğlenceli oluyor. Yağmurda dısarı cıkmıyoruz ama. Bu hafta ıcınde Akü gelmez ise isyanı basacam zaten. Zonguldak Bartın Kastamonu Gidmeyi düşünüyuz. Zonguldak kesin Bartında kesinde oradan Kastamonu geçip geçmeyecemiz Belli değil 3 gün izine çıkıyorum. Akü gelmez ise Yalan olur Uçusum bende burda kafayı yerım.

gecen hafta zonguldak bartın yaptım ben de yollar harika olmus, zonguldak yolu da bitti bitecek. eğlenceli olur inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar