Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar Herkese iyi Aksamlar. Çok Acele 12V 6Ah akü almam gerekiyor. Bilgi Tecrübe Ve tavsiyelerinize ihtiyacım olmakla birlikte. en çok limit:120 Tl'dir. Önerilirinize yazarsanız sevınırım.

ayıpsın kanka ben sana kendiminkini söker veririm. zaten kışın binmicem :)

Arkadaşlar Herkese iyi Aksamlar. Çok Acele 12V 6Ah akü almam gerekiyor. Bilgi Tecrübe Ve tavsiyelerinize ihtiyacım olmakla birlikte. en çok limit:120 Tl'dir. Önerilirinize yazarsanız sevınırım.

Yuasa marka al. Sahibinden.com'da bulabilirsin. Ben 1-2 tane paylaşıyım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...amh-scooter-motorsiklet-akusu-101818147/detay
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-12volt-7-amper-aku-ybr125-aku-99512742/detay

mstfkrfk nickli arkadasıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım gerçek bir dost kendısı. motosiklet ile ilqili her sorunumda çözüm üretmiştir. Ona ayrı bir teşekkür ediyorum. Akü sorunumuda çözmüş bulunuyor. Allah Mustafa ve Mustafa gibi düşünenlerden razı olsun.

12.000 bakımı;

34,52 = Ön Fren Balatası
1,24 = Tapa Pulu
21,19 = Motul 10/40 Yağ
1,69 = Zincir Yağlama Spreyi
6,78 = Zincir Temizleme Spreyi
30,00 = Periyodik Bakım İşçiliği
30,00 = Mekanik İşçiliği

65,42 = Parça Toplamı
42,00 =İşçilik Toplamı
19,34 =KDV gülümüzün toplamı

126,76 Toplam :salut:

Daha birde zincirim de bitmiş.Ben değiştirilmesini istemedim, ellerinde de yokmuş zaten.
İlkbaharda da zincir dişli seti değişecek..

Başka yaptıran var mı 12 bin.
Fiyat nasıl ortalama olarak..

12.000 bakımı;

34,52 = Ön Fren Balatası
1,24 = Tapa Pulu
21,19 = Motul 10/40 Yağ
1,69 = Zincir Yağlama Spreyi
6,78 = Zincir Temizleme Spreyi
30,00 = Periyodik Bakım İşçiliği
30,00 = Mekanik İşçiliği

65,42 = Parça Toplamı
42,00 =İşçilik Toplamı
19,34 =KDV gülümüzün toplamı

126,76 Toplam :salut:

Daha birde zincirim de bitmiş.Ben değiştirilmesini istemedim, ellerinde de yokmuş zaten.
İlkbaharda da zincir dişli seti değişecek..

Başka yaptıran var mı 12 bin.
Fiyat nasıl ortalama olarak..

Fiyat normal ilker

bu fiyatlar bana neden fazla geliyor anlamadım.30+30 yarımsaatlik işçilip parası biraz fazla geliyor.mekanik dediği de 10 dk da değiştirdikleri balata.hava filtresine bile bakılmadı gerek yok diye.neyse bakalım teker de yamalı gidiyo zaten.yakın zamanda yatıracağım sanırım motoru, 3-4 ay yatar.ilkbahar da güzel bi bakım geçirecek gibi yine.masraflar bizi bekler..

bu fiyatlar bana neden fazla geliyor anlamadım.30+30 yarımsaatlik işçilip parası biraz fazla geliyor.mekanik dediği de 10 dk da değiştirdikleri balata.hava filtresine bile bakılmadı gerek yok diye.neyse bakalım teker de yamalı gidiyo zaten.yakın zamanda yatıracağım sanırım motoru, 3-4 ay yatar.ilkbahar da güzel bi bakım geçirecek gibi yine.masraflar bizi bekler..

Kitapçıkta hava filtresinin 8000 de değiştirilmesi gerektiği yazıyo.Ben tam 8000 de değiştirdim,çıkan hava filtresi gerçekten kirliydi.12.000 de kesinlikle değişmesi lazım.Zaten hava filtresine hava filan tutuyolar tamamen kandırmaca,hiçbi şekilde temizlemez hava tutmak filtreyi.

fiyatlar cok pahali degil ama depoyu acip hava filtresini degistirmediyse 25 dk surmeyen iscilige 50 tl iyi kazanç

işçiliğe çok para almışlar, motor işlem görürken keşke başında dursaydında nekadar zamanda yaptıklarına dikkat etseydin, faturayı yazarlarkende uyarırdın..

hava filtresi için tekrar kontan kuracağım efeyle.bora da motora başladı diyorlar, birde üşenmesem oraya gitsem fiyat alsam fena olmayacak aslında.tekel olmaktan kurtulduk ankarada ennihayetinde =)

motoru sattım gıbı bırsey arkadaslar
kaporayı aldım 100 tl
akcaya goturecegım persembe gunu yenı sahibine
ayrılmak zor olacak :(

Selamlar ...
geçen pazar kaza yapmam nedeniyle sol ön maşada birkaç milimlik bir egiklik oluştu .bu egikliğin preste düzeltilebilecegini söylüyorlar.düzelse bile eski halini alırmı bunu sormak isterim . şimdiden teşekkürler . :)

alali 10 gun oldu motoru arkadaslar zincirde bir ses var bir turlu cozemediler,ayrica new-replace yazan zincirin oradaki gostergenin henuz 300km deki motorun en son kirmizi kisma dayanmis olmasi norMalmidir?

Birazdan ben de 8000 bakımına gidiyorum, bakalım benim ki kaça mal olacak.O kadar konşuk motorun hesaplı olduğunu yazdım, inşallah fikirlerimi değiştirmezler:D

Merhaba forum sakinleri, sormak istediğim bi' konu var.
Şubat ayında 0 Km aldığım Cbr 125'im 7600 KM'ye dayandı. Debriyaj balatasını erken bitirdim sanırım. (bunda, ilk aldığımda yaptıkları yanlış ayarın da katkısı büyük.)
Herneyse, bugün balatayı değiştirmek üzere İstanbul/Gaziosmanpaşa'daki Honda bayiisine gittim. Ellerinde debriyaj balatası olmadığını fabrikadan sipariş edebileceklerini söylediler. Fakat "tas"da sorun olabileceğini, değiştirmek gerekebileceğini de söylediler. Tamam, sipariş edelim eğer bozuksa değiştirelim dedim. "Tas"ın 492 TL olduğunu ve fabrikada bulunmadığını en az 1,5 ay sonra geleceğini söylediler.
Bu fiyatlar ve tasın bozuk olabileceği doğru mudur? Şu an vites geçişlerinde çok büyük bi' sorun yaşamıyorum. Tasın bozuk olup olmadığını anlamak için motoru komple indirmek falan mı gerekiyor ki, bakmayı büyük külfet olarak görüyorlar?
Tecrübeli arkadaşların bilgilerini 4 gözle bekliyorum.

Hocam gecen gün elektrik idaresine girip hemen çıkan beyaz cıbır sen miydin yoksa yakınımda bi cıbırcı buldum bigün görüşmek isterim :)
Geçmiş olsun bu arada debriyaj sorununuz olduğunu nasıl anladınız? 1 ay kadar önce ben vites geçişlerinde yoğun problem yaşadım çiftkurtlara gidip böle böle dedim motor 3 binde daha, debriyaj bitmiştir dedi
Neyse ben de gittim paraya kıyıp motul yağ aldım kendim yağını değiştirdim, değişiklik olmadı derken bi 50-60 km kullanınca vites şıkır şıkır geçmeye başladı. 2. vites hala sesli gibi geliyor ama sizinkini görürsem normal mi anlarım.
debriyajı değiştirmen gerekiyorsa da bi kaç bayiden fiyat al derim şirinevlerde de var otosever yolum düşerse sorarım ben de.
Bu arada tuna lisesinin arka sokağında hisar lokantası var akşam 3-4 e kadar ordayım hep, beklerim yolunuz düşerse :)
saygılar...

Arkadaşlar özellikle 2. vites sesli geçer.Bizim yeni kasalarda vites geçişleri çok rahat değil.Suçu kendi motorlarınızda aramayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar