Riptalon, aynı durumdayız. Ben de üniversiteye bu sene başladım. Babam araba almayınca kızıp kendime bir doğan aldım 4bine, yani arabadan nefret ettim seni bilmiyorum. 1 hafta dayanabildim sadece. Arabaya bindiğimde içimden sanayiye gidesim geliyordu ki 1 haftanın 3 gününü orada geçirdim zaten. Motosiklet tecrübem yok scooter ve eski vitessiz motosikletler dışında. Ben 2 aydır bekliyorum paramı denkleştirmeye gidip alacağım inşallah. Korkma motosiklet çok hafif, yatıracağını sanmıyorum.TABİ ALIR ALMAZ TRAFİĞE ÇIKMAZSAN, YEDEK PARÇALARI PAHALI AMA YENİ MAKİNA NE KADAR MASRAF ÇIKARABİLİR Kİ? TRAFİK BİLGİN VAR GİBİ GÖRÜNDÜĞÜ KADARIYLA BİLEN BİRİYLE 2 SAAT ÇALIŞ HİÇBİR SIKINTIN KALMAZ ZATEN ÇOK KOLAY KULLANIMLI BİR MOTOSİKLET. ÇOK AZ YAKIYOR FORUMA BAKTIYSAN KANAAT GETİRMİŞSİNDİR. AMA MALUM ÖNÜMÜZ KIŞ YAĞMUR YAĞIŞ BİZİM İÇİN ZOR OLACAK VE SOĞUK. YENİ KASA ALMAKTAN KORKMA BENCE. İNŞALLAH BAYRAMA VEYA BAYRAMDAN SONRA ALIYORUM. TİTREŞİMİN ARKADA VE AZ OLDUĞUNU DUYDUM. UZUN YOLA GİDİLİR AMA NE KADAR UZUN BİR YOL? TABİ MOLA VERMEN GEREKECEK. BEN DE MOTOSİKLETTEN HİÇ ANLAMIYORDUM BU FORUMDAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BUNLARI SÖYLEYEBİLİRİM. YANLIŞIM VARSA ARKADAŞLAR DÜZELTİR ZATEN. KALİTE = HONDA.