Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sagolun arkadaslar.gp 500 dikis yok hergun pansuman yapiliyo yeni yeni disari cikip yurumeye basladim.servisede biraktim bugun motoru parcalarin siparisini verdim cok saskinim fiyatlar cok ucuz.alt sol sakal 22,sol grenaj 70 evet yanlis duymadiniz,sol kafa grenaji 32,on camurluk 42,arka sol kuyruk 35.degistirmisken on kafayida degistiriyim dedi aynanin montajiniyaparken cizikler vardi oda 40 lira.jantta siyrilmalar vardi hicbi yamukluk bisey yoktu ama onunda siparisini verdim 250 lira.on kafa grenaji 2-3 gune gelirdediler digerlerini bilmiyorum.fiyatlar bana ucuz geldi.jantida defistirmeseydim cok ucuza hallederdim.tekrar bilginiz olsun arkadaslar motoru tamamn yaptirip 5.700 e vericem.herseyi orjinaliyle degisiyo.cikan parcalarida vericem.bilginiz olsun.isteyene motorun dustukten sonraki halinin fotografinida atarim.suan servise 640 lira masraf yaptim herseyi orjinaliyle degistircegim icin.motorda gram sikinti yok,herseyine kefilim.

bu kadar uğraşıyosun,satıyosun.Hadi satıyosun 5700 ne:D

Bugun yağımı değiştirdim zinciri yaglatıp gerdirdim zincirden sanki değişk bir ses geliyor ne olabilir sizce ? sürtünme sesine benziyor. ve hidrolik yagını nerden temin edebilirim yenilemek istiyorum

benim ki satılıktı , bi aksilik çıkmazsa yarın almaya geliyorlar :/ içim buruldu ya vazgeçecek gibi oluyorum noluyo anlamadım sıkıntı bastı içimi

Abilerim Bir Sorum Daha Olucaktı :) Tam Dolu Depo İle Kaç Km Gidilir 125R İle ?

ben geçen hafta ankara yaptım m.köyden-yenimahalle -otobandan 435 km
tam 1 depo tuttu
tabi sonuna kadar zorlamadım. ortalama hız 90 diyelim maks. 128 yaptım çok agresif değildim.
full depo 6 çubuk cbr'ın göstergede 4 çubuk azaldı sonra tekrar benzin aldım ondanda 2 çubuk azaldı. :)

Valla ben Nasıl Kıyacam bilmıyorum ama satmam ben benım motoru :) Motor ben gitmiyorum benım ömrüm doldu dıyene kadar bıneyım dıyorum :)

Ya arka balatadan gelen sesi bi kesemedim arkadaş, gecen balata spreyi sıktım baya azaldı, ertesi gün yine; bugün benzincide tazikli su tuttum tamamen kesildi bi sirkeciye gittim geldim sokağa girerken resmen böğürdü arka fren... Hidrolik yağı fule yakın, balatalar sıfır gibi daha 2700 km deyim.
Ama ön hidrolik yağı tam lovere gelmiş 4 bin bakımını bekliyorum.
Bugün egzoz korumasını karbon kapladım taktiği öğrenince çok kolaymış ama en görünen yeri deldik ek yapınca kötü durdu.

Ya arka balatadan gelen sesi bi kesemedim arkadaş, gecen balata spreyi sıktım baya azaldı, ertesi gün yine; bugün benzincide tazikli su tuttum tamamen kesildi bi sirkeciye gittim geldim sokağa girerken resmen böğürdü arka fren... Hidrolik yağı fule yakın, balatalar sıfır gibi daha 2700 km deyim.
Bugün egzoz korumasını karbon kapladım taktiği öğrenince çok kolaymış ama en görünen yeri deldik ek yapınca kötü durdu.
senın balata yine iyi böğürüyo benım balata yenı hidrolikler full bas frene 200 metredfe duruyor motor fren sistemınde anormallik var halen yapamadılar anlayamadılar. ön frene bi çakıyom kitliyo. arka fren laylaylom benımde.

Fren balatasından sürekli ses gelir zaten,normall.Sen yeni farketmişsindir

yok abi sürekli sürtünme sesi degil, frene bastıkca şiddeti artan balata sesi. uzuyorum boş yolda havalı havalı, tabi durmak icin frene asılmak gerekiyo balatalar bi ótüyoki hayranlıkla bakan gózlerde acıma hissini górebiliyorum :) Dün akşam da bayrampasa adaparkta benim motorun aynısını górdüm park halinde jant şeridi bile ayni yamuk yumuktu :) yalniz olaydım yanyana foto cekecektim, olmadı iste.

yok abi sürekli sürtünme sesi degil, frene bastıkca şiddeti artan balata sesi. uzuyorum boş yolda havalı havalı, tabi durmak icin frene asılmak gerekiyo balatalar bi ótüyoki hayranlıkla bakan gózlerde acıma hissini górebiliyorum :) Dün akşam da bayrampasa adaparkta benim motorun aynısını górdüm park halinde jant şeridi bile ayni yamuk yumuktu :) yalniz olaydım yanyana foto cekecektim, olmadı iste.

. valla ben köye gidip geliyorum arka balatadan basınca frene ötüo .. gidiyorum komple motoru yıkıyorum tozlu yola girmezsem hiç ötmüo. tozdan kaynaklanıo büyük ihtimalle. bitince iyi bi marka balata tak. büyük ihtimal düzelir. yada :) tozlu yollarda gezme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar