son 1 ayda 4bin km uzun yol yaptim
Motordan memnunum dun ve bugun bpden benzin aldim motor yokuslarda cekisten dusmemeye basladi
Opetle arasinda hem titresim hem performans olarak cok fark var
Genelde uzun yolda 100 - 110 arasi kullaniyorum
Sabah canim sikildi cikayim dedim ankaraya geldimabarttim biraz detaylar motosikletmacerasi.com da olacak
Saygilarimla,
@pain?![]()
Fiyatı 6400e çekmeme rağmen(daha düşüğü yok sahibinden'de) hala telefonda pazarlık yapanlar var, can sıkıcı bir hal almaya başladı.Siz söyleyin arkadaşları ederi nedir bu motorun.
3800KM'de, ne kazası ne yan yatması ne sürtmesi, tek bir sorunu yok, bayiiden alsa 7350 plaka ile beraber, 1000 lira altına satamıyorum, üstelik bayiiler 3-4 ay sonrasına gün veriyormuş.Nerde hata var?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-3000km-de-cbr-125-95042722/detay
son 1 ayda 4bin km uzun yol yaptim
Motordan memnunum dun ve bugun bpden benzin aldim motor yokuslarda cekisten dusmemeye basladi
Opetle arasinda hem titresim hem performans olarak cok fark var
Genelde uzun yolda 100 - 110 arasi kullaniyorum
tersine uzun yol yapilir neden yapilmasin
benim hizli varmak gibi bir arzum yok bahsettigim hizlar ideal hizlardir yolda
bundan sonraki motorun gene ayni cc olacak onunla turkiye turu yapacagim insallah
aynen oyle
neden sasirdin ki ? Ben benim motorla gunde 5yuz km civari yapabiliyorum
belki hatirlarsin istanbul canakkale arasini seksen km ile almistim ne eksik ne fazla
Ben Dünya Turu Yaparım Valla Pain125cc,Türkiye turu?
bpden benzin alınınca titresim minimuma iniyor ve çekiş güçleniyor
3 saat 45 dakikada istanbul istoçtan geliboluya geldim ortalama 105-115 arası yol aldım
2.7 yaktım bu sefer
alacağım diğer motor büyük ihitmal ktm 125 duke olacak
200 almayacağım cunku 139da kesicide artı benim cbr 141 yaptı iki kişi yokuş aşşağı rüzgarsız havada 130 görebiliyor sıkıntısız
ktm ile arasındaki tek fark titresim arka kalın teker ve modifye olacak
200e vereceğime modifiyeye vereceğim parayı 10 numara makinam olacak
atanmam kısa sürede olursa mart-nisan gibi olabili r
mayısta atanırsam eylül ekim gibi olabilir pain![]()
Ankara Otobanında 149ü çok net gördü güvende verdi bana 150ye tam qelecekti 149dan ileri gitmedi. Motor iyi açılmıs benımBugun maltepeye gelmeden e5 yolunda bi gaz aciyim dedim.cok nadir cikarim e5 e.biraz zorladim 141 gordum.biraz daha giderdi ama hic guven vermedi o hizda.donuste sahil yolunda 80 kilo arkadasim 58 kilo ben 120 de tikandi yavrucak
Ankara Otobanında 149ü çok net gördü güvende verdi bana 150ye tam qelecekti 149dan ileri gitmedi. Motor iyi açılmıs benım![]()