Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

turuncu gri rengi gördüğüm gün vuruldum bu renge ya bu olacaktı ya da olmayacaktı
ben aldım piyasadan kalktı :)
rengi olmasa ve şu anki fiyatta olsa hayatta almazdım

yorum yapan arkadaşlar sağolun tekerimiz hepimizin düz bassın

arkadaşlar bende cbr125r ailesine yeni katılanlardanım motosikleti yeni aldım yaklaşık 150 km yaptım şimdiye kadar yalnız elcikler avuç içlerimi acıtıyor yani gövedimin ağırlığı avuç içlerine bindiği için sürekli kullanamıyorum.daha önceleri hep scooter kullanıyordum acaba alışkın olmadığımıdanmıdır yoksa böyle benim gibi ilginç bir sorun yaşayan varmı :)

Dostum güle güle kullan motorunu.

1.Korumalı eldiven al
2.Peglere ayak parmaklarındal bas.Böylece dizlerin depoyu tutar,kollarındaki yük kalkar.

Beyler size bir sorum olacak. Bende yeni cbr 125 alanlardanım. Ancak ben 2. el aldım 2006 model. Bunu hava filtresi neresindedir? Birde bakımları hangi sıklıkta yapmam iyi olur?

Merhaba arkadaşlar uzun süre tvs apache araştırdıkdan sonra vazgeçtim ve cbr 125 2012 0 almaya karar verdim 1-2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.

1.68 boy kilom : 68 Bu Motoru rahat kullanabilirmiyim yani boyum kısa
birde arkadaşlar vitesli motora yeni başlıcağım yakın arkadaşım öreticek ne dersenizin bu motorla başlayabilirmiyim
cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar uzun süre tvs apache araştırdıkdan sonra vazgeçtim ve cbr 125 2012 0 almaya karar verdim 1-2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.

1.68 boy kilom : 68 Bu Motoru rahat kullanabilirmiyim yani boyum kısa
birde arkadaşlar vitesli motora yeni başlıcağım yakın arkadaşım öreticek ne dersenizin bu motorla başlayabilirmiyim
cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkürler.

Çok yerınde bır karar olmus. Kullanırsınız neden kullanmayasanız. çok rahat sürüş bakımından olsun vallaha her bakımdan süper bir makıne. 2008 model var bende yenı aldım. bence vitesli motor vitessiz motordan daha rahat kullanılıyo görüşündeyim.

Çok yerınde bır karar olmus. Kullanırsınız neden kullanmayasanız. çok rahat sürüş bakımından olsun vallaha her bakımdan süper bir makıne. 2008 model var bende yenı aldım. bence vitesli motor vitessiz motordan daha rahat kullanılıyo görüşündeyim.

İnşallah Alıcam Ya 2012 0 Alıcamda Eski Modellerine Göre Kaslıda Hani Boyum 1.68 Kısa Hiç Üstüne Cıkmadım Makinenin Soru İşaretleri Vardı Kafamda.

teşekkür ederim ilgin için.

İnşallah Alıcam Ya 2012 0 Alıcamda Eski Modellerine Göre Kaslıda Hani Boyum 1.68 Kısa Hiç Üstüne Cıkmadım Makinenin Soru İşaretleri Vardı Kafamda.

teşekkür ederim ilgin için.

benım sol el parmaklar yok. depriyajı cekerken skıntı bilem olmuyor. sendede olcağını sanmam. almadan önce otur bi motorun depesıne o zaman. üstüne oturur oturmaz işte bu tamam diyip motora saldırma :)

benım sol el parmaklar yok. depriyajı cekerken skıntı bilem olmuyor. sendede olcağını sanmam. almadan önce otur bi motorun depesıne o zaman. üstüne oturur oturmaz işte bu tamam diyip motora saldırma :)

haha İnşallah ya çok hevesliyim yaşım daha 17 ehliyetimi yeni aldım herşey çok güzelde motoru üzerime alamıyorum heralde 18 den önce doğrumudur babamın üstüne alıcaz

haha İnşallah ya çok hevesliyim yaşım daha 17 ehliyetimi yeni aldım herşey çok güzelde motoru üzerime alamıyorum heralde 18 den önce doğrumudur babamın üstüne alıcaz
Fark etmex ya bende babamın üstüne aldım engelli olduqum ıcın işsiz kaldıqımda devlet bana maai bağlıyor üstüme bişi olursa bağlamıyo :D bunu düşünerek bende babamın üstüne yaptım motoru sıkıntı yok al şu cihazı hele :D uçalım. bende heyecanlıyım measideyim mesai bitsede motora bınsem die çıldırıyom

Fark etmex ya bende babamın üstüne aldım engelli olduqum ıcın işsiz kaldıqımda devlet bana maai bağlıyor üstüme bişi olursa bağlamıyo :D bunu düşünerek bende babamın üstüne yaptım motoru sıkıntı yok al şu cihazı hele :D uçalım. bende heyecanlıyım measideyim mesai bitsede motora bınsem die çıldırıyom

anladım kardeşim sağolasın ilgilendiğin için ALLAH yardımcın olsun

Hahaha bu motorun havası zaten başka birşeyde yok cık üstüne gözler üstünde
Ben senı alınca görürüm.) motor senın olunca daha cıldırcaksın :) ben arkadas gibi konusuyom motorla filan hal hatır soruyoz bırbırımıze görsen :) bakımını yapınca en kral arkadaş ölüme bile gelir senınle o derece arkadaş yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar