Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir cam parçası mercek etksi yapmıştır,erimiştir olur böyle şeyler zaten olan olmuş,honda bayiini arayıp soracaksın,yapılacak başka birşey yok.Onlarda 2 ay sonra getirecek:D

Pain bende böle düşünüyorum. Çalıştığım Hastanenın önünde olmuş olabilir. Önemli Olan gerçekten fiatı değil. 100-200-300-400-500 yemın ederım bakmam. Hondam Yakışıklı dursun. Ben Bu MOTORU satmak ıcın değil ben gitmiyorum dıyene kadar bınmek ıcın aldım. Yüreyininde sıkıntı olmasın yeterkı. diğer ufak tefek yerleride yaptırıyım. Lastik , sinyaller , kütük filan spiarş eddim geliyo. Bunuda sipariş ederim varsa diye söleme gereği duydum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

Pain özelden mesaj yazdım. cep telini verirsen irtibata geçecem senınle.

Bir cam parçası mercek etksi yapmıştır,erimiştir olur böyle şeyler zaten olan olmuş,honda bayiini arayıp soracaksın,yapılacak başka birşey yok.Onlarda 2 ay sonra getirecek:D

evet mercek etkisi olayı mantıklı, eğer stoptan olduğunu düşünürsek; o termoplastik malzemelerin(pc,pp,abs vs.) çoğunun yumuşama sıcaklığı(tg) birbirine yakındır, resimdeki parçadan önce stop camının erimesi gerekirdi.

Bizim motorlar ile en fazla kaç km yol yaptınız ?
Şunu merak ettim kendime biraz daha güvenim geldiğinde Ankara yapmak istiyorum.
1 er saat te 10 dk molalar ve park shop ta 30dk molalı şekılde acelem yok : ) 1 depo beni ankaraya atar diyorum.
Neyse esas konuda indirim varken bir sırt çantası alayım diyorum
siz kullanıyormusunuz ? : )

Arkadaşla sonunda elime lastik parası geçti.pirelli sport demon 105 70 17 aliyim mi ? fikri olan var mı ?

Arkadaslar 5 dk once benzin tek cizgi oldu. Sizce tahminen kac km yol gidebilririm?
?? :)

Benzin at depoya,şu an atamacaksan,yedek depo dahil 100 km yi geçmemeye çalış,daha da fazla gider ama benim yüzümden yolda kalmanı istemem:D

@zippo's
@pain
Teşekkürler beyler
neyse attım benzin eve gelmeden shell bulucam diye inat ettim. : )
o zaman bu hesapla 46-tl almıştım ılk benzini tam fullememişti 425-km gittim diyebiliriz ufak hesapla : )

arkadaşlar bende cbr125r ailesine yeni katılanlardanım motosikleti yeni aldım yaklaşık 150 km yaptım şimdiye kadar yalnız elcikler avuç içlerimi acıtıyor yani gövedimin ağırlığı avuç içlerine bindiği için sürekli kullanamıyorum.daha önceleri hep scooter kullanıyordum acaba alışkın olmadığımıdanmıdır yoksa böyle benim gibi ilginç bir sorun yaşayan varmı :)

9uszj.jpg
[/url][/IMG]

bir resim paylaşayım paylaştığım ilk resim olur :)
ben ve motorum

Kazasız belasız kardeşim,bu renge kanım çok ısındı nedense.Hiç sevmiyodum normalde ama gayet güzelmiş.

Evet beyler hiç mi km artmıyo sizde ya,yok mu artık lastiklerini değiştirmeyi düşünen ?
zippo ben sipariş eddim lastikleri :) motoru alalı 1 hafta gibi bi zaman oldu ben 1100 km yaptım :D motorla yatıp kalıyorum resmen :) eksikleri gideremedım daha bu canımı cok sıkıyo.

Zamanla yapılır takma kafana keyif almaya bak ;)
Valla keyif almak bi yana benım bölge ufak motoru qören çıldırıyo :D hep nazar değdi motora zaten. şu eksikleri tamamlayım o zaman resımlerı sıralayacam :) çıldırıyom bak hevese qeldim inip bınesım geldi :)

cx valla senin şu heyecanın benimde ilk motorumu aldığım zamanı hatırlattı.ufak tefek şeyleride kafana takma...:D

cx valla senin şu heyecanın benimde ilk motorumu aldığım zamanı hatırlattı.ufak tefek şeyleride kafana takma...:D

Ya bılmıyom ki Ufak Tefek mi? Sol sinyal takılacak.(takılır) ampüller değişcek(değişir) depriyaj kütüğü değişcek(değişir) Bunların siparişini bile verdım. Lastiğide verdım. Ama arka Granaj nasıl olacak bılmıyorum. hep kafaya takıyom ya çıldırıyom. ama motor ucuyo o ayrı mesele

verdiğin siparişler gelsin ozaman yerinde durmazsın sen.bulunduğun yerde honda servisi varsa bir git baksınlar belki 2. el filan uydururlar arka kuyruğu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar