Arkadaşlar merhaba;
Cbr almayı düşünüyorum, yakıt performansı nasıl bu motorun 100 km de kaç lt tüketiyor?
Dostum bu soruların cevabı onlarca kez yazıldı,geçmiş sayfalara bak.
Önerin için teşekkür ederim. Sayfaları geri ye doğru tarıyorum henüz rastlamadım. Ayrıca güncel fiyatları ile ne kadar yaktığını yazmak o kadar zor olmasa gerek.
Teşekkürler
Önerin için teşekkür ederim. Sayfaları geri ye doğru tarıyorum henüz rastlamadım. Ayrıca güncel fiyatları ile ne kadar yaktığını yazmak o kadar zor olmasa gerek.
Teşekkürler
güncel fiyatlar herzaman değişken olduğundan forumda herkes 100km/lt olarak yazar ki her sorulduğunda farklı bir değer çıkmasına sebep olmasın.
basarsan en fazla 3.0 normal kullanırsan 2.5-2.7 yakar trafiğe göre. yaktığı yakıta göre en hızlı giden makinalar bunlar. Duke 125/ CBR125/YZF125 te yakıt dert edilcek en son şey... Yakıt değil başka bişey sor![]()
Ben hesaplamıyorum bayadır ama full depo ile çok sakin kullandığımda geçen sene rodajda 450 km gitmiştim.52 tl almıştı sanırım.
güncel fiyatlar herzaman değişken olduğundan forumda herkes 100km/lt olarak yazar ki her sorulduğunda farklı bir değer çıkmasına sebep olmasın.
basarsan en fazla 3.0 normal kullanırsan 2.5-2.7 yakar trafiğe göre. yaktığı yakıta göre en hızlı giden makinalar bunlar. Duke 125/ CBR125/YZF125 te yakıt dert edilcek en son şey... Yakıt değil başka bişey sor![]()
Selam Aleyküm beyler yeni kasa cbr arıyorum aranızda yada tanıdığınız satan var ise mesajla ulaşabilirsiniz sağolun.
GP500-1st,alakasız olucak ama,ne yağ kullanıyosun bu sıcaklarda ?![]()
bu saat ayarı nasıl yapılıyor bulamadım ben forumda : )
15-40 shell koyuyor anes..Bizim kitapçıklarda ort. hava sıcaklığına göre değerler tablosu yokmuydu? öyle hatırlıyorum. yaz için 15-40 kullanın diyordu sanırım
Aksesuara gel:cherry:
İkisine bieden basılı tut 2 saniye pain'in dediği gibi sonra her basışta artıyor rakamlar