Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

1 kişi var,bir de sana güvenmiştim,en kötü 3 kişi oluruz diyordum.Artık seni-1 diye hesaplarım hahahah:D

Öyle olmadı 2 kişi gittik,sonra arkadaşın arkadaşları geldi(hayabusa,harley ler filan).Yine kaçırdınız:D

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa arka lastiğimi değiştiricem yarın eğer mototal veya motolizde varsa pirelli sport demon alıcam.Benim arka fren yok gibi arka lastiğin ömrünü tamamen bitirmesini beklemicem.Arka fren balatasınıda değiştirmeyi düşünüyorum.Arka fren hidroliği lower ın çok az üstünde bu bi sorun mu ?

Arkadaşlar merhaba;

Cbr almayı düşünüyorum, yakıt performansı nasıl bu motorun 100 km de kaç lt tüketiyor?

Dostum bu soruların cevabı onlarca kez yazıldı,geçmiş sayfalara bak.

Önerin için teşekkür ederim. Sayfaları geri ye doğru tarıyorum henüz rastlamadım. Ayrıca güncel fiyatları ile ne kadar yaktığını yazmak o kadar zor olmasa gerek.

Teşekkürler

Önerin için teşekkür ederim. Sayfaları geri ye doğru tarıyorum henüz rastlamadım. Ayrıca güncel fiyatları ile ne kadar yaktığını yazmak o kadar zor olmasa gerek.

Teşekkürler

Ben hesaplamıyorum bayadır ama full depo ile çok sakin kullandığımda geçen sene rodajda 450 km gitmiştim.52 tl almıştı sanırım.

Bu akşam Güzelyalı da Kumrucu İzzetin önünde yeni kasa cbr125r motor gördüm. Burada mıdır sahibi olan arkadaş? Tanışmak adına soruyorum. :)

Teşekkürler

güncel fiyatlar herzaman değişken olduğundan forumda herkes 100km/lt olarak yazar ki her sorulduğunda farklı bir değer çıkmasına sebep olmasın.

basarsan en fazla 3.0 normal kullanırsan 2.5-2.7 yakar trafiğe göre. yaktığı yakıta göre en hızlı giden makinalar bunlar. Duke 125/ CBR125/YZF125 te yakıt dert edilcek en son şey... Yakıt değil başka bişey sor:p

güncel fiyatlar herzaman değişken olduğundan forumda herkes 100km/lt olarak yazar ki her sorulduğunda farklı bir değer çıkmasına sebep olmasın.

basarsan en fazla 3.0 normal kullanırsan 2.5-2.7 yakar trafiğe göre. yaktığı yakıta göre en hızlı giden makinalar bunlar. Duke 125/ CBR125/YZF125 te yakıt dert edilcek en son şey... Yakıt değil başka bişey sor:p

GP500-1st,alakasız olucak ama,ne yağ kullanıyosun bu sıcaklarda ? :p

Ben hesaplamıyorum bayadır ama full depo ile çok sakin kullandığımda geçen sene rodajda 450 km gitmiştim.52 tl almıştı sanırım.

Cevaplar için çok teşekkürler. Hiç birşey yakmıyormuş :). Benim Zc 15-17 arası kuruş yakıyor.

Selam Aleyküm beyler yeni kasa cbr arıyorum aranızda yada tanıdığınız satan var ise mesajla ulaşabilirsiniz sağolun.

Merhaba arkadaşlar artık dayanamıyorum ameliyat olduğum yer hala oyuk kapanmadı 2-3 ay da kapanmaz dayanamadım bugün motora bindim 26 gündür binmiyordum cuma günü balıkesire servise götüreceğim 4000 km bakımı için gerçi 5000km oldu benim motor ne var ne yok baktıracağım. Parça fiyatları içinde bir liste çıkarttıracağım bilgilendiririm sizleri de.

bu saat ayarı nasıl yapılıyor bulamadım ben forumda : )

@GrkSbf Mode ve reset tuşlarına biraz basılı tut gerisini anlarsın zaten,kullanım kılavuzunda detaylı bir şekilde yazıyor.

@İnFlock Dostum her hafta benzin fiyatları değişirken net bir sonuç bekleme bunun için 100km deki tüketimlere bakılır,birkaç sayfa geriye gitmek zor değil,yine arkadaşlar kırmamış,yazmışlar.

GP500-1st,alakasız olucak ama,ne yağ kullanıyosun bu sıcaklarda ? :p

15-40 shell koyuyor anes..Bizim kitapçıklarda ort. hava sıcaklığına göre değerler tablosu yokmuydu? öyle hatırlıyorum. yaz için 15-40 kullanın diyordu sanırım

Aksesuara gel:cherry:

bu saat ayarı nasıl yapılıyor bulamadım ben forumda : )

İkisine bieden basılı tut 2 saniye pain'in dediği gibi sonra her basışta artıyor rakamlar

Arkadaşlar Merhabalar Öncelikle. 1978 MODEL HONDa CB125 Motorum vardı düne kadar:) artık ben gitmem etmem diyor. CBR125R almayı düşünüyorum benım için ideal. 3500 Tl nakitim var. Motor Piyasasını araştırmadım. Sizce Kaç Model Nasıl bir motor alabilirim. Ayrıca 2012 modellere sitesinden baktım 6900 tl yazıyor ki o kadar para veremem. Karabükte yaşıyorum. buralarda yok HONDA servisi filanda. Bu kounda bana yardımcı olacak arkadaslar var ise yardımlarınızı bekliyorum.

15-40 shell koyuyor anes..Bizim kitapçıklarda ort. hava sıcaklığına göre değerler tablosu yokmuydu? öyle hatırlıyorum. yaz için 15-40 kullanın diyordu sanırım

Aksesuara gel:cherry:

İkisine bieden basılı tut 2 saniye pain'in dediği gibi sonra her basışta artıyor rakamlar

Memnun musun peki 15-40 tan ? Piyasada pek yok.Ben 10-40 kullansam acaba sıkıntı olur mu diye düşünüyorum bu sıcaklarda..
Valla aksesuarlar sağlam :thumleft:

Ayrıca bu hafta lastiği değiştirmem lazım.Şimdi eve girmeden virajda bi yatiyim dedim,hata da yapmadım doğru şekilde alıyodum ki virajı çok fena kıç attı motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar