Kuvvetli muhtemel bujidir.Yokmu bir ustan filan.
arkadaşlar sorunu bulduk kontak kablosu kopmuş ustanın dediğine göre zorlamışlar kilidi yeni kontak almak zorundayım..
Kuvvetli muhtemel bujidir.Yokmu bir ustan filan.
arkadaşlar sorunu bulduk kontak kablosu kopmuş ustanın dediğine göre zorlamışlar kilidi yeni kontak almak zorundayım..
İlkay mesajını görmemişim kusura bakma ya.Çok geçmiş olsun kardeşim,ne zaman binebilceksin motora ?
burada 150cc olarak satiliyor, daha once de kullandim ama hastalik nedeni ile sattim, simdi tekrar alacagim, CBR150, CBR125 ile birebir ayni, sadece DOHC 4 valfli ve yaklasik olarak 20 beygir guce ve modifiyesiz 165km son hiza sahip, CBR250de 10km fazla, kirmizi CBR150 dusunuyorum, ama apache rtr180nin absli video tanitimini izledikten sonra da ( http://www.youtube.com/watch?v=U12UWf-H8mU ) ABSli 250 arasinda kaldim, gri renk hosuma gidiyor onda da, artisi uzun gezi icin daha ideal,guvenli gibi ama niye durmadan hep gozum CBR150 de kaliyor, biraz cinsim galiba bu konuda, ornegin MZ 301 eski alman kasalar hastasiyim, yamaha rx, her cesit apache
, sirf bu yuzden hindistana bile yerlesilir :cherry: zzr1100, cbr1100xx ve CBR150, listemde 250 yok, eski kasa-yeni kasa farketmiyor, bakiyorum,baktiriyor bana kendisine
@marefb 15 yaşında araba nasıl 70000 de oluyor yahu,ilk sahibimisin? 250likle filan gazlamayı düşünüyorsan,ancak gazcı tayfanın plakalarını ezberlersin![]()
Slm beyler malum hepimiz 125 cc den bir süre sonra sıkılacağız ve kimimiz 250 kimimiz 600 cc ye geçecektir. Yukarıdaki konuşmalarda hyo falan denmiş ama eğer imaknınız varsa ve illede racing olsun demeseniz. Ktm duke 200 ü şiddetle tavsiye ederim. Geçen gün izmirde ktm bayisinde 10 dk kadar inceledim hayran kaldım. Motorun ön çatalı dahi 1000 lik lerinki gibi kalın ( bu arada motoron dergisindede R1 ile aynı kalınlıkta demişlerdi duke125 in ön çatalına ). Ve şasisi aynen büyük makinelerinki gibi ( virajlara dalarken kendi sınıfındakilerden açık ara iyi olacağı kesin ), kullanılan malzeme ve tarz mükemmel. İnanın ne cbr 250 ne hyo nede ninjadan duke daki gibi zevk alamazsınız. Zaten duke 200 daha profesyonel bir motor bu hemen anlaşılıyor, agırlık olarakta bu sınıftakilerin en hafifi, bu sayede akselerasyonda ve kıvraklıkta bence bir numara.
Eğer evlilik için para biriktirmesem yada ailem izin verse yarın gider alırım bu aleti. Ben hiç bir motoru bu kadar sevmedim hayatımda![]()
İlkay geçmiş olsun bu arada arkadşım
2.sahibiyim kardeşim.Arabaya çok binmiyorum,bu arada makarasına giden bir sohbetin tadını tuzunu kaçırmayın.Sidik yarışı benim işim değil arkadaşlar istediğime biner istediğim yorumuda yaparım ama saygı çerçeveleri içinde.GP500 nickli kardeşim yazdıklarıyla beni güldürdü allahta onu güldürsün.Onla makarasına giden muhabbetlere kırıcı sözlerle dahil olmayın,ben 2006 yılından beri bu siteyi takip ediyorum ve ilk defa sinirlendim.
Zippo's kardeşim sözlerine dikkat et kırıcı olma milletin şakalaşmayla geçen yazılarına müdahale etme.Allah kaza bela vermeden güzel zevkli sürüşler dilerim herkese bir motosiklet kullanıcısı olarak!!!
Demqn arkadaşım bence çok doğru karar verirsin. Çünkü yamaha, honda, suzuki, kawasaki gibi markaları zaten herkes biliyor köydeki dedem dahi. Ama ktm v.b markaları gerçekten azda olsa motosikletle ilgilenen insanlar biliyor. Ben şöyle düşünüyorum; bir yere gittiğinde bile racingle gitsen sana serseri gözüyle bakabiliyorlar malesef
ama duke 200 le gitsen adamlar direkt senin motor sevdalısı olduğunu anlarlar çünkü ben çok kez denk geldim okuma yazma bilmeyen adamlar dahi r6 yı duymuşlar ve eminim parası olsa gidip alacak ( hatta hangi ss motoru görseler r6 diyorlar ) mesela ben ktm alsam bergamaya getirsem bana diyecekleri ilk laf; olum yamahadan hondadan şaşma bu ne markası belli değil
![]()
Tabiki ss seven arkadaşlar beni yanlış anlamasın bende çok seviyorum ss leri ama ktm yi alan adam muhtemelen işi biliyordur ve imajı farklı olur ( zenginlik gösterisi anlamındaki imajı kasdetmiyorum![]()
Nerde mafya, maganda, görgüsüz adam varsa altlarında hep jip tarzı gösterişli büyük arabalar var. İşte ss olayıda artık böyle olmaya başladı motordan anlayan adamda alıyor hiç anlamayan adamda alıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
Tekrar söylüyorum ; yanlış anlaşılmak istemem hepimiz ss leri seviyoruz ama ben ss kullanıcılarının apaçi tayfasını örnek alarak konuştum çünkü en çok kro ss cilerden çıkıyor malesef![]()
150 genişlik Fazla gelmeyecekmi senin janta? Birde sadece arka lastiği değiştirmen bildiğim kadarıyla yol tutuşunu (Virajlarını) olumsuz etkileyecek?
tam net fikrim yok araştırdıysan konuyu biraz anlatırsan sevinirim.