arkadaşlar 2012 serisinde yağ boşaltma tıpası nerede yağ koyma değilde yağı boşalltığımız cıvata?gareneajı sökmemiz mi gerekiyor? bir de 1 litre yağ mı koyacağız ?yoksa 0.8 filan mı
,,bu yağ boşaltma yeri neresi arkadaşlar garenaj sökülmeli mi ?
,,
Alttan sarkan hortumlardan biri.Grenajı filan sökmeye gerek yok...
hortum mu ? Nasil ya civatali degil mi
Arkadaşlar Ehliyet alırken ve Yamaha akademi 1. kur eğitimi almış malzemeleri tam bir sürücü adayı olarak
trafiğe hiç çıkmamış (araba hariç 12 senedir araba kullanıyorum)
sizce motoru tek başıma mağazadan alıp ist. anadoludan - avrupa ya trafiğin az olduğu saat dilimlerinde götürebilir miyim ?
yoksa bilen bir arkadaşımdan yardım mı alayım ?
Bugün gezide hiç cbr125 göremedim,sadece birkaç tana cbr250 vardı...
siyah bi cbr ile yan yana 5-10 dk gitmedinmi anadolu yakası tarafında![]()
Bi siyah cbr yle bazen yan yana bazen önlü arkalı gitti biraz ama ben onu hep cbr250 sandımZippo's geleceğim demişti,o yüzden hep tricolor aradım
Madem sen farkındaydın,söyleseydin keşke.Neyse bir dahaki geziye buluruz artık birbirimizi
![]()
fazla düz yola çıkıp moralinizi bozmayın arkadaşlar.şehir içi için ideal hızda ve yakıt ekonomisinde motorlarımız.Biliyorum benim de çok moralim bozuluyor otobanda ama yapcak bişey yok2-3 sene sonra inşallah.Biriktirip güzel bi 600 lük hedefliyorum bende.Allah büyük.
Valla motorumdan memnundum,yavaş mavaş idare ediyordum.GKN ile geldik görmüşsündür belki kırmızı siyah fazer.Valla adam bir elini bırakmış 120-130 sıkıla sıkıla gidiyor benle.Bende yetişicem diye redline gidiyorum.Arada bir araba sollamak için gaza dokunuyor,aynı arabayı geçecem diye yırtınıyorum ben.Moralim bozuldu benim de.Hep tek gezdiğim için farketmiyordum bu kadar yavaş olduğumuSeneye ilk fırsatta değiştiriyorum motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
Hatta kesin görmüşsündür,opete geç gelen 2 kişi vardıbiri bendim diğeri de o kırmızı fazer(GKN)