Bu söylediğim sadece arka lastiğin fiyatı farkındasın dimi.Yanlışlık olacağını sanmıyorum,çünkü motosikletimin plakasına kadar sisteme girdiler,stokta olup bana tam uyan 2 lastiğin fiyatını söylediler.
Bilemiyce,istersen ara sor,belki aradağın bir lastiği ucuza bulursun![]()
6yı geçme gerisi yeterli hocam bir de kırmızı ışık mı var 3te gidiyorsun farzet fren yapmadan önce 2 ye düşür öyle fren yapMotor tamam şimdi rodajı nasıl yapıcam + nasıl nereye kitleyeceğim derdi sardı beni branda da almak lazım : ))
Daha süremeden heyecan bastı kıyafetlerim tamam ama : )
Disklerde mum mu ne oluyormuş ılk 150-200 km de fren biraz gevsek kalıyor dedıler oda ayrı dusundurdu beni ?
valla ekrem bugün canlı gördüm motoru ses gerçekten çok iyi, burdan arkadaşlarada sölemek isterim videodaki ses gerçekte duyacağınızın yanında hiçbirşey yani, tiger egsoz fiyatının hakkını oldukça veriyor tavsiye ederim bütün arkadaşlara.
Dun gece 3 ısıkta denedık ıkımızde asıldık hatta bnde 4 5 vıteslerını atarken gaz kesmedımCihan arkadasım kendi motorunla cbrı kıyaslayarak cbrın performansı hakkında fikir edinmen açısından ybr ile cbrın ivmelenme durumlarından bahsedeyim. Cb125 i hiç kullanmadıgım için ybr ile cbrı anlatayım sonucta ybr ve cb hemen hemen aynılardır 10 hp civarlarındalar.
Ben 75 kg nişanlım 48 kg yani biz 123 kg cbr ile, kardeşimde 62 kg ybr ile kalktıgımızda çok az bir farkla ybryi geçiyoruz ama hız 80 in üzerine cıktıgında cbrın son hızı yüksek oldugu için ybrden iyice ayrılmaya başlıyor.
Eger iki motorada aynı yük binerde drag yapılırsa ybryi çok rahat geçiyor cbr
Dogrudur hocam cb hiç kullanmadım. Birde benim artçım yarım insan sayılır 48 kgeger cbra adam gibi iki kisi binerse muhtemelen kalkışta tek kişinin bindigi ybryide geçemez.
Bu arada 120 leri göremiyorum diye takma. çünkü ben cbr ile dahi gün geliyor 120 göremedigim oluyor