başlangıç motoru iyidir, ama direk trafiğe çıkmamanızı tavsiye ediyim ben size bu kadar az bir tecrübe ile.Hem dur kalk da hemde dengede sıkıntı yaşıyabilirsiniz ilk başlarda.
Hayırlı uğurlu olsun, tekeriniz düz bassın :rendeer:
@angelus26 hayırlı olsun hocam bence çok doğru karar vermişsiniz renk konusunda.
Sonunda Ruhsatı ALdık Elimize 2010 Kasa 2011 Trafik Çıkıslı Motorumu Sonunda Satın Aldım... Biraz Ruhsat işleri Fazla Tuttu ama Olsun. Renk Mavi Beyaz Kırmızı Olan... Koruuma Takozu Alabilcegim güvenilir birisi varmı ?
Evet arkadaşlar 2. el falan derken bugün Honda bayisine gidip Ross White renginden almış bulunmaktayım.Cuma yada Cumartesi motor elimde olucak.
Siyah ve Beyaz arasında çok gittim geldim ama fabrikada sadece bu renk varmış şuanda, bu rengide seviyodum zaten sıkıntı yok
Bundan 7-8 sene önce 200 kmlik Scooter deneyimimden başka motor tecrübem yok
Tavsiyler ve öneriler dikkate alınır...![]()
turuncu janta gelen zincir yağı canımı cok sıkıyor
surekli temizliyorum ama artık gına geldi koyverdim gitti
sınavlarda yaklasıyor bakalım ne ara temizleyeceğim
care bulan var mı bu soruna
Jant temizleyici ve parlatıcısı.Köpükle filan çıkmıyo
Gaz yağıyla ya da bir kaç şey söylemişlerdi;onlarla çıkıyormuş ama değişen birşey olmayacak çabucak kirlenecek yinede.Wurth kullanıyorum yinede o kadar sıçrıyor,yapabilecek birşey yok yani...
kardeşim bu haftasonu bi düzenleme yapalım görüşelim ne dersin yakınız biz, gelmek isteyen olursa gelir tabiiki?