Ya var mı bóyle kısmetsizlik bakmaya gótürecegim adamın bi yakını rahatsızlanış hastanedeymis yeni ulasabildim. artık bu iste bi is var diye düşüncem ya...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...gecme-6-000km-orjinal-cbr-125-79516883/detay/
Selamlar... Bugün yağmur olmasaydı bunu görmeye gidecektik, hava düzelirse yine gideriz belki nasıl sizce?
Herkese merhaba öncelikle. Sitede yeniyim, geçen hafta cuma günü ankarada honda bayisinden cbr 125'lere bakmaya gittim. Uzun zamandır aklımda olan motoru görmeye gittim. 3 tane beyaz kalmış ellerinde 2012 model siyah bir tane varmış onuda satmışlar çok yakın zamanda neyse baya bir uzun sohbetten sonra iyice artık kafama yattı ve bir tane honda cbr 125 aldım. Ama honda çok cimri. 6900den bir kuruş aşağı inmiyorlar biraz gıcık oldum doğrusu birde sadece nakit çalışıyorlar. Her neyse sanırım çarşamba günü elimde olucak motorum. Doğru mu yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yamaha 125 çok pahalıydı. hondaya güvendim artık yapıcak bir şey yok. Bir yerden başlamak gerek. İlk önce 2.el düşündüm araştırdım baya ama içime sinmedi. 2012 model düşünmüyordum hiç ama kısmet öyle oldu![]()
Herkese merhaba öncelikle. Sitede yeniyim, geçen hafta cuma günü ankarada honda bayisinden cbr 125'lere bakmaya gittim. Uzun zamandır aklımda olan motoru görmeye gittim. 3 tane beyaz kalmış ellerinde 2012 model siyah bir tane varmış onuda satmışlar çok yakın zamanda neyse baya bir uzun sohbetten sonra iyice artık kafama yattı ve bir tane honda cbr 125 aldım. Ama honda çok cimri. 6900den bir kuruş aşağı inmiyorlar biraz gıcık oldum doğrusu birde sadece nakit çalışıyorlar. Her neyse sanırım çarşamba günü elimde olucak motorum. Doğru mu yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama yamaha 125 çok pahalıydı. hondaya güvendim artık yapıcak bir şey yok. Bir yerden başlamak gerek. İlk önce 2.el düşündüm araştırdım baya ama içime sinmedi. 2012 model düşünmüyordum hiç ama kısmet öyle oldu![]()
Hayırlı olsun güle güle kullan... sezon içinde bayiler cbr 125/250 pcx gibi popüler motorları sen almassan bir iki gün içinde başkasına satacaklarını bildiklerinden neredeyse hiç indirim yapmıyorlar burnundan pek kıl aldırmıyorlar. Ocak şubat gibi alırsan pazarlık hakkın oluyor. Takıkma fazla yani![]()
eternity pazarlık yapmamaları normal ama sadece nakit çalışmayı anlayamadım.ben kredi kartına taksitle,fiyatı da kırarak almıştım.(eylül ayında)neyse artık almışsın zaten hayırlı olsun eminim memnun kalacaksın.
bugün kendi motorcuma uğradım bir tane turuncu gri cbr vardı.depoda ezikler,kafada kırıklar vardı.sonra tanıdım motoru sahibinden de 6bine satılıktı motor.merak ettim niye servise gitmemiş buraya gelmiş.usta motoruyla oynayacakmış 200-250 cc gibi bir şeye çıkartacaklarmış.bir tane de ixil egzoz almış.merak ediyorum nasıl olacak.motor bitince sahibi almaya gelmeden bir test edeceğim.tabii kendi motorumla asla oynatmam ama nasıl bir sonuç çıkacak ve o egzozu ben almayı düşünüyordum emin olamamıştım
egzoz bu arkadaşlar http://www.ebay.com/itm/Yamaha-YBR1...xhaust-System-NEW-/260935466367#ht_517wt_1139
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif