arkadaşlar mehraba;
az önce 8bin bakımımı yaptırıp geldim.
-yağ değişti
-buji değişti
-hava filtresi değişti
-zincir temizlenip yağlandı (fazla bakamadığım için zincirime birdahaki bakımda değişebilir dediler )
-genel bakım ve kontroller yapıldı, eksik ve hatalı takılmış parçaların yerlerini gördüm ve düzelttirdim(4binde bazı parçaları tam oturtmamışlar.)
toplam 125 lira sulayıp geldim.
balatayı da sordum.kontrol etti, daha yarısındasın 4 bin daha götürür dedi ön için, arkada daha birşey yokmuş.
Durum bundan ibaret.Fiyat nasıl sizce :silent:
filtre 17,73 tl
tapa ulu 1,04 tl
buji cr8e 17,30 tl
yağ 21,19 tl
periyodik bakım işçiliği (1,2 saat) 30 tl
zincir bakım işçiliği 15 tl
en aşağıda birde işçilik tutarı 51 var
periyodik bakım işçiliği 30tl + işçilik tutarı 50 tl.
2 defa mı işçilik anlınmış saçma sapan bişeyler var gibi burada.gerçekten kafa gıcıklayıcı işler.servis hakikaten 10 numara ama söylemeden herşeyini kontrol edip eline teslim ediyolar motoru şıkır şıkır alıyosun ama.iyi de kamçılıyo herifler![]()
Yağmura yakalananınız var mı ?Ben çok fena yakalandım.
Kirlenmek güzeldir![]()
fazla konu kirliliği olacak kendi başlığından öğrenebilirsin ama kısaca bilgi vereyim.ben genelde cross amaçlı kullanıyorum.uzun yolda çok yorar hem rahat değil hem titreşim ama gerçekten sağlam motor,o kadar zorluyorum düşüyorum kalkıyorum hiç bir şey olmuyor.amal1500 lira gibi bir parayı gözünden çıkaracaksın alabildiğin en ucuz motoru alacaksın(1000 lira gibi) geri kalan 500 lirayı motora harcayacaksın kendin bileceksin motoru,şahsen ben öyle yaptım gayet memnunum.benim motorun arka dişli çok büyük ön dişli çok küçük arazi için olduğundan son hızı 85 filan ama 5. viteste bile motor zorlanmadan kalkıyor.normal dişli setiyle son hız 120 filan motoru yormadan 90-100 arası rahat gidersin.
herkesten özür diliyorum konu dışı yazdığım için...