Tabi dostum. Yaş 19 ilk kez motor kullancam ama sürmeyi biliyorum arkadaş oretti. Trafik tecrubem hıc yok hıc cıkmadım trafiğe.Araba kullanıyorum ama trafiğe cıkabılcek kadar iyi kullanamıyorum.Bu motoru gorunce arabadan soğudum zaten birden motor hevesi geldi![]()
Kardeşim senden ricam şu yazıları normal boyutlarda yazman
120-130 başlarken yüksek hızlardır ama birkaç bin km den sonra tatmin etmez.Uzun zamandır araba kullanıyor olsan,maddi durumun sıkıntı yaratmazsa 250r al derdim.Ama bu şartlarda söz konusu değil bence.Hatta trafik tecrüben olmadığı için vitesli motor konusunda bile tereddütte kalacağım sana tavsiye etmekte.Alabilirsin derim bu motoru ama ehliyeti alacaksın,mümkünse eğitim alacaksın,en kötü ihtimalle bilen bir arkadaşınla saatlerce hatta 3-5 gün saatlerce çalışacaksın.Onun dışında en az 500 km trafiksiz süreceksin ve 1000 km den fazla az yoğun trafikte takılcaksın.Ama yine de trafik tecrüben olmadan motoru bir araba gözüyle görmeden ya da en azından scooter bir motorla trafikte dolaşmadan gönül rahatlığıyla tavsiye edemiyorum sana.He bir de herzaman FULL EKİPMAN...